Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1903612 www.bgdnes.bg

Хъни, малката спасителка

Сладката кокерка Хъни не случайно е носител на американската награда Куче на годината'06. Тя успява да спаси стопанина си от сигурна смърт в тежка катастрофа, когато е едва на 5 месеца. Хъни и нейният собственик Майкъл Бош стават жертви на ужасен пътен инцидент. Те се озовават заклещени в преобърнала се в канавката кола. Майкъл осъзнава, че е в капан и единственият му шанс е Хъни. Мъжът освобождава кученцо с надеждата то да намери помощ. Малката кокерка успява да оправдае очакванията на своя собственик. На около километър от мястото на инцидента Хъни намира човек и успява да привлече вниманието му, след което хуква обратно и го завежда до мястото на инцидента. Спасителният екип, пристигнал на мястото на катастрофата установил, че Бош е жив благодарение на малката Хъни!

Котката Берта е на 3 години и е от Враца. Тя е много хитра - отваря си всички врати и нищо не остава скрито от нея. Берта е любимка на Румен, Валя и Цецо, а малкият Ерик я нарича "Котко Берта".

Реклама


Котката Дари е на 2 години и 5 месеца. Тя е част от семейството на Румен, Валя, Цецо и Ерик. За нея те казват, че умира от радост, когато някой я гали и направо се разтапя. Ерик пък я нарича "Котко Дарко".


Това е персийката Парис Хилтър. Тя е на 7 години е от Благоевград. За нея стопанката й Цветана Атанасова разказва, че много обича да спи и да играе футбол и дори е левичарка като Марадона.


Котето Лупи е на 1 годинка и 8 месеца. Любопитно и игриво, то е любимецът на собственика си Светослав.


Това е котката Лиза.Тя е на 2 години. Много обича да лудува и да си играе с по-големите котки. Лиза е част от семейството на Деси Димитрова.


Тофи е на 1 година и 10 месеца. Порода Френски Булдог с много рядко срещан цвят. Обожава децата и стопанката си Мила Христова. Обича да бяга и да спинка сладко хъркайки в хола. Много му допада да раздава целувки на дами с гланц на устните, защото му харесва аромата. Голям смешко е и кара хората да се усмихват като го видят.

Реклама

Котаракът Томи е на 13 години. Не е породист, но е много умен и красив. Често помага на стопанката си Габриела Папазова да прави салата.


Берта е порода самоед. На 5 месеца е. Много обича да играе с други кучета, дружелюбна е към хората и животните. Знае команди като: седни, легни, бързо и донеси. Много обича да ходи на разходка в Южния парк, но най-много обича стопанката си Лилия Костова, която я намира изхвърлена в една река и я прибира в своя дом.


Малкият Иван е само на 4 месеца. Кръстен е така, защото семейството му го взима на Иванов ден. Той живее на село, а собственикът му Алекс Георгиев казва, че всички много го обичат и му се радват, защото е много игрив и палав.

 

Реклама
Реклама
Реклама