Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1885544 www.bgdnes.bg

Заекът Върбан похапва кактуси

Този сладур се казва Върбан и е на 1 г. Той е един своенравен заек със собствена воля и интереси. Собственичката му разказва: "Много е умен. Отваря си клетката сам, дори когато е вързана с телчица. Има мисъл в погледа му, макар и лукава. Като излезе, започва да разрушава: яде тапети, рови в килима, гризе кабели. Трябва да му купя намордник. Веднъж изяде един кактус заедно с бодлите! Опитвал е да яде и прах за пране, но не му хареса!"
Върбан е също така много упорит и държи винаги да става на неговото, иначе се ядосва. Обича да напада домашните растения като жертви и обожава да се гали.

Буба е порода японски хин и е на 5 г. Знае 10 сигнални думи и команди. Любими са й "разходка" и "манджа". Обича да тича по полето и да спи. Мила и дружелюбна с всички, особено със собственичката си - водещата на "Ранни вести" по ТВ СКАТ Александрина Димитрова.

Реклама


Кристи е на 1 година и 10 месеца. Чихуахуа на 75% и пинчер на 25%. Обича да целува и да се радва на всички, да носи и да гони играчките си, да яде и да спи, но най-много обича собственичката си Анастасия Йорданова.


Koтето Мина е на 6 месеца. Тя обича да лови мишки в градината на дядо Делчо и баба Ани в село Ковачевци.


Тоби е на 3 години, порода чау-чау. Обича да се къпе в морето, да опознава непознати места (душейки) и да се запознава с женски кучета. Голям инат е и често командва собственичката си Ваня Илчева.


Това е Козма Василевич, любимец на Любов Стащук от град Кюстендил. Кузя е на 5 години и тежи 6 килограма. Породата му е американски бобтейл и е уникален с това, че обича да се вози в асансьор, спи под завивката до стопанина си и навсякъде, където го посети дрямката. Той е добродушен и с това е спечелил обичта на целия блок.


Лапичка и Пухи са две малки котета сестрички на 7 месеца. Обичат да си играят на криеница в гардероба, да се катерят по простора, да спят гушнати една в друга и да си играят с дистанционното на телевизора. Те са любимките на всички в къщата и най-вече на своята стопанка Теодора.


Макс е порода кокер шпаньол и е на 3 години. Той е най-доброто и послушно куче в Перник.


Това е котаракът на бабата и дядото на Алекс Георгиев. Той живее на село. Всички много го обичат и му се радват, защото е много игрив, енергичен и обича да го галят.

Реклама
Реклама
Реклама