Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1865550 www.bgdnes.bg

Меджик, магическото пони

Понякога героизмът може да се превъплъти в нещо толкова необичайно като малкото пони Меджик. Синеоката кобила е терапевтичен кон и редовно посещава пациенти в различни хосписи и болнични заведения. Един ден Меджик е на посещение при възрастна дама, която не е отронила думичка от 3 години. В момента, в който вижда понито, тя възкликва "Господи, колко е красива". От тези първи думи до днес, жената комуникира свободно, а тази случка само потвърждава, че малкото конче заслужено носи своето име - Магия.

Малката сладка Шани е най-голямата радост в семейството на Рени и любимка на нейната майка.


Котаракът Тайс е порода Британска синя късокосместа. Въпреки че е само на 5 месеца, като всеки истински мъж той обича да си похапва, да си поспива и да привлича вниманието на всички в дома на Катя Харалампиева.

Реклама


Кучето Сара е на 2 години и е порода Ротвайлер. Тя е любимката на Анелия Вукадинова.

Тези две пухкави топки са малките смели пазачи на хижа Селимица, над с.Кладница.


Рикардо е порода Немска овчарка и е на 7 години. Той е много кротко и добро куче, отличен пазач и верен приятел на Деската от Перник.


Кученцето Роки е порода Българско овчарско куче. Той е само на 3 месеца, но вече гордо пази семейството на Георги от Перник.


Персийският котарак Джиджо е на 3 години и е от гр.Пловдивq много умен и добър. На гости му е Вилиана - тя е на 7 месеца и това е тяхната първа среща.Какво ли си мислят един за друг?


Тази красавица се казва Парис Хилтън и е любимката на Мимо Атанасов.


Котката Гретал е красивата и гальовна любимка на Деската от Перник.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама