Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1848421 www.bgdnes.bg

Сержант Пепър пожарникарят

Сержант Пепър е котаракът на семейство Моланд. В нощта след Деня на благодарността, докато всички сладко спят, Сержант Пепър връхлита върху стопанина си и започва да го драска с лапи, да мяука и да се опитва да го събуди. Той е толкова настоятелен, че Джуди Моланд и съпругът й най-после се събуждат. В момента, в който стават, те усещат силна миризма на дим. Само 2 минути по-късно мазето на къщата избухва в пламъци. "Благодарение на Сержант Пепър всички излязохме тъкмо навреме, въпреки че къщата ни изгоря до основи. Обичам този котарак", казва Джуди Моланд.


Котаракът Белий е на 8 месеца и е бяла британска късокосместа порода. Той живее в Перник и е гордостта на стопанката си Виолета.

Реклама


Чорни е българско овчарско куче на 7 години. Стопанинът му Митко от Перник казва за него, че е много верен другар и изключителен пазач.


Красивата Виктория е дакел 3-то поколение и е на 3 години и половина. За нея стопанинът й Николай Сомов казва, че с игривия си и мек нрав тя радва цялото семейство и е най-прекрасното нещо в неговия живот.


Английският сетер Робин е на 1 г. и 3 месеца. За него собственикът му Ангел Иванов казва, че е изключително палав и игрив, което е типично за неговата порода. Робин е любимото същество на цялото семейство.

Малкото коте Руби обича да се гушка и да спи до собственичката си Невена Драгнева от Варна.

Анджело е на 5 години и е от Португалия. Той е порода дългокосместо чихуахуа. Любимец е на собственика си Димитрис Георгиев и си търси гадже.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама