Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1832060 www.bgdnes.bg

Куче спасява стопанката си с метода на Хаймлих

Един ден, докато е сама вкъщи, 45-годишната Деби Паркхърст се задавя с ябълка и започва да се задушава. Опитите й да извади заседналото парче са безуспешни и тя започва да се удря в гърдите в стремежа си да диша. Точно това привлича вниманието на голдън ретривъра Тоби. „В момента, в който се осъзнах, Тоби се изправи на задни лапи и стъпи с предните на раменете ми. Събори ме на земята и когато успя да ме обърне по гръб, започна да скача върху гръдния ми кош", спомня си Деби. Подскоците на Тоби успяват да изкарат заседналото парче ябълка от гърлото на жената и тя най-после успява да си поеме въздух.


Котаракът Тони е на 2 години. Въпреки че е най-големият пакостник в семейството, той е любимец на стопанката си Албена Борисова.

Реклама


Алекс е най-младият член на семейството на Николай Сомов. Зайчето е на 5 месеца и е истинско съкровище. Николай разказва, че мъникът ходи като кученце след приятелка му, а когато е гладен, издава уникални звуци, за да привлече внимание.


Малката Берта от град Провадия и е на 4 месеца, порода френски булог. Тя е палаво, игриво и обичливо кутре, което се радва на любовта и вниманието на своите собственици.


Този сладур се казва Топчо. Той е на 4,5 години и живее във Варна. Неговата стопанка Снежи Грозева казва за него, че е много любвеобилен, но само когато е гладен. Обича да прави каквото си иска и следва стопанката си навсякъде като бодигард.


Котката Тони е на 1 годинка и е домашен любимец на целия вход на Нарцис Манолова. Обича да си поспива и похапва повечко. Голям приятел е с всички домашни любимци в блока.


Майки е породе ши тцу и е на 2 години. Той е много добър, умен и приветлив. Никога не хапе и е винаги весел.


Кучето Тара е на 5 години и е от град Казанлък. Тя е любимката на Валентин Ташев.


Този красавец с големи очи се казва Блеки и е любимецът на Николай Гунчев.

Котаракът Чоко е много любопитен и игрив. Той винаги намира с какво да развесели стопанката си Боряна Паскалева.

Реклама
Реклама
Реклама