Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1815796 www.bgdnes.bg

Запознайте се с Джереми

Джереми е порода мейн куун. Това е необикновена порода котки, почти непозната в България. Славят се с изключителен интелект и уважение към стопаните си. Джереми е на 1 г. и 2 месеца и идва от руската столица Москва. Има доста подробно родословие и стопаните му Георги и Виктория го нарича на шега "кралско отроче". Котаракът има интересни навици - пие вода само от крана на мивката, често киха и стои с часове до прозореца. Любимото му занимание е да гледа научнопопулярни филми и обожава да му хвърлят балони, а той да ги носи.


Тигра е осиновено от Звезделина Паскова коте. Някога бездомна, сега тя се радва на топлина и уют. Любимка й е леля Сийка. Когато тя влезе в стаята, Тигра веднага отива при нея и ляга в скута й и дори обича да спи завита при нея.

Реклама


Котката Луси е на около 3 години и също е член на семейството на Звезделина Паскова. Тя не обича да бъде обезпокоявана, не харесва да й се противоречи и обича нещата да се случват така, както тя иска.


Лабрадорката Съни и малката Катерина са най-добри приятелки. Любимата им игра е гоненицата, а Катерина най-много обича да дърпа ушите на Съни.


Кучето Тара е на 2 години и е порода стафордшир териер. Стопанката й Ивелина Масларска казва, че Тара е доказателство за това, че кучетата не се различават по порода, а по стопани и възпитание. Тя се разбира прекрасно с всички животни,а най-любимото й нещо са игрите с деца.


Котето Лоли е от Банско. То е любимецът на Нези Икономова. Обича да си поспива повечко, а когато се събуди, поздравява туристите от прозореца.


Ротвайлерката Кения е на 5 години и е родом от Украйна. От бебе живее в Бургас в семейството на Стойчо Николов и се радва на любовта и вниманието на своите собственици.

Реклама


Нежната Нина е на 3 години и е от Варна. Тя е порода минипинчер и обича дългите разходки в Морската градина със  стопаните си Иван и Грета. Нина е много игрива  и обича да е център на вниманието.


Котаракът Джода е персиец на 3 години. Той е любимецът на сем. Патарински от Ловеч и е кръстен на Йода от „Междузвездни войни“. Любимите му занимания са да спи, да се гушка и да се гали.


Кучето Лъки е порода Английски кокер шпаньол и е на 4 години. Той е в семейството на Виктория Денева едва от 4 месеца, но вече е неразделна част от него. Спасен от сигурна смърт в студената зима, Лъки наистина заслужава името си - късметлия.


Аз съм Марли, на 8 месеца от Варна. Много обичам своите стопани. Доста съм палав и много обичам да си играя с плюшени играчки. Когато ме оставят сам вкъщи, съм много  тъжен и ставам още по-непослушен. Много съм игрив и любвеобилен.

Реклама
Реклама
Реклама