Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1805158 www.bgdnes.bg

Приятелство без граници

Кой е казал, че куче и коте не могат да живеят заедно. Историята на Лина Максимова от София доказва, че това е напълно възможно. Кучето й на име Мерт е чистокръвна порода каракачанка и е на 7 месеца. Въпреки внушителните си размери очевидно не притеснява с нищо котката, която по думите на Лина обожава огромното и страховито куче. "Любимото занимание на каракачанката ми е да си играе с котката", казва стопанката. Тя е щастлива, че има толкова забавни животни у дома. Котето се казва Фифи и умишлено закача кучето. Двете животни са буквално като Ин и Ян. "Те спят заедно, играят си и са неразделни", казва Лина. В началото тя била доста учудена от поведението им, но след това свикнала. Освен всичко останало Фифи има и различни очи и когато кучето го няма, тя спи до камината.

Марая е порода кокер шпаньол и е на една година и десет месеца. Собственичката й Галя Вътова от Плевен казва за нея, че е много глезена и сладка.

Реклама

Красивото кученце на снимката се казва Зарето и е само на 6 месеца, но вече знае да дава лапичка. Стопанката му Елена Минкова е горда, че сама го е възпитала и го обича, защото е добродушен.

Котката, която се прозява, носи името Изиберия-Себастиан, но на галено й викат Себата. За нея стопаните й казват следното: "Тя е доказателство, че всяко коте, прибрано от улицата, което се гледа с любов и се храни добре, може да бъде красиво и спокойно."

Арес (1 г. и 4 месеца) е най-верният приятел на Сибел Сабриева. Тя ходи навсякъде с него и, както казва, толкова много го обича, че не може да го опише с думи.

Арон е на 7 месеца и е порода дого аржентино. Той е игрив и обича да си похапва вкусни кучешки закуски. "Въпреки вида си е много гальовен", казва за него стопанката му Гергана Петрова от Разград.

Кученцето Каспър на снимката е облечено в костюм на Дядо Коледа. Той е порода чихуахуа и много обича да позира пред камерата. Любимата играчка на Каспър е плюшеното мече на снимката. Стопанката му Таня Младенова казва, че щом чуе оперна музика, Каспър започва да пее.

Реклама

Джеси е порода болонка и е на 10 години. Стопанинът й Георги Георгиев от Нова Загора казва за нея, че много обича да си похапва бонбонки и вафли.

Минипинчерката Мери обича да се глези. Стопанката й Цветолина Ванева споделя, че малката Мери е любимото същество на цялото семейство.

Рекси е порода кокер шпаньол и е само на 1 г. и 8 месеца. Стопанинът му Жоро много го обича, защото е изключително игрив и го забавлява през цялото време.

2-годишният Макс е гордостта на Калина Начева от Пловдив. Тя казва, че той е толкова смел, че неведнъж ги е спасявал от крадци.

Морското свинче Руфас (2 г.) е от породата дългокосместа розетка. Стопанката му Галатея Михова от Враца казва, че Руфас е много интелигентен и обича да си играе с топче и да го търкаля из стаята.

 

Реклама
Реклама
Реклама