Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1805080 www.bgdnes.bg

Дакелът Елмо - помощник на полицията

Дакелът Елмо е не само смел, но и истински следотърсач. През 2008 година той открива тялото на разчленен мъж в София. Той е бил обявен за изчезнал от полицията. Няколко дни след това софиянци намират краката на трупа на изчезналия в кофа за боклук. По-късно други намират ръката му и т.н.. Дакелът Елмо намира обезглавения и разчленен труп в парка в кв. "Мусагеница". По време на сутрешната си разходка стопанинът му С. Г. вижда как Елмо се затичва към близките храсти и започва да лае и да души. Озадачен, стопанинът му отива на мястото и вижда в храстите голям черен найлон, повдига го и намира трупа. След като идват полицаите, започват да разпитват младежа. В началото те не повярвали, че Елмо е намерил трупа. Но днес са благодарни на смелия дакел, помогнал за разкриването на престъплението.

Американският шпаньол на име Крис (4 г.) е любимец на собственичката си Гергана Иванова. Тя казва за него, че е много любвеобилен и гостоприемен.

Реклама

Огромното пухено кълбо е порода средноазиатска овчарка. Тя се казва Атила и радва стопаните си семейство Костадинови. Освен тях Атила е любимка на Кристина - близка на семейството (на снимката).

Заекът на име Шушо е на 4 годинки, но изглежда съвсем малък. Той живее уютно в дома на Деница Илиева от София.

Френският булдог Снупи (4 г.)е уникален женкар, казва собственичката му Виолина Колева. В момента тя му търси сериозна приятелка, с която Снупи да създаде семейство.

Малкото кученце Рафаела е едва на 45 дни. Тя е порода епаньол бретон и е изключително игрива, но и послушна, казва стопанката Василина Петрова.

Кучката Вихра (6 г.) е порода българско гонче. Тя е уникална, защото няма по-добър ловец от нея в целия Софийски окръг - казва стопанинът й Васил Илиев.

Реклама

Кученцето Джудит е на 4 години и вече й е време да се задоми, както казва собственичката й Виктория Вукова.


Котаракът Лъки е жизнерадостен и добър. Той е щастливец да живее при мен, казва собственикът му Анди, който много го обича.

Котаракът Фреди е сладък и игрив. Най-много обича да се излежава в дрехите на стопанката си Маргарита Смирнова.

Бък е на цели 14 години, но все още се чувства като малко кученце и обича да се излежава сред плюшените играчки на Иванка Димова от Добрич.

Котката Ричи живее в къща в село Ковачевци и обича да тича на свобода и да пази градината от вредители. Преди дни тя дори уловила цяла къртица.

Кученцето Бъди може да е малък, но е много силен, казва стопанката му Ани Митева. Бъди освен в града обича да се разхожда и в планината.

Котката Сузана е на 9 години, но все още е много игрива и радва всеки ден стопанката си Деси от Перник.

 

 

Реклама
Реклама
Реклама