Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1805006 www.bgdnes.bg

Вълшебният Серджио спаси Никола

Котето Серджио е новият член на едно семейство в Италия. Серджио е уникален, защото е извадил от самота и униние детето в семейството на име Никола. Момченцето дълго настоявало да му подарят коте, но не какво да е, а вълшебно. Един ден баща му срещнал на улицата Серджио, който бил толкова малък и толкова гальовен, че бащата веднага го харесал, но не го взел. Когато се прибрал вкъщи, видял, че Никола е много самотен и нещастен заради това, че си няма приятел вкъщи. Тогава баща му се върнал и намерил Серджио на улицата, взел го и го подарил на Никола. "Щом го видя, синът ни така се зарадва, че повече никога не го видяхме унил. Това коте е вълшебно, защото успя да направи детето ни щастливо", казва семейството.

Бъки е порода чау-чау и е само на 11 месеца. Стопанката му Кристина Нешева го обича, защото е много игрив и я забавлява през цялото време.

Реклама

Немската овчарка Тера е на 1 година и е много любвеобилна. "Тя е най-добрият приятел на семейството ни и много обича да седи във фотьойла ни", казва собственикът й Крис.

Клепоухото зайче Пухина е на 3 месеца. Стопанката му Юлияна Каменова казва, че го обича много, защото е любвеобилно и нежно същество.

Роко позира с биберон на снимката и е порода сърнист пинчер. Стопанинът му Христо Христов казва, че е добър като бебе.

Чара (4 г.) е порода бултериер. Стопаните й казват за нея, че въпреки страховития й вид е много дружелюбна.

"Мики е на четири годинки и е най-игривото и умно кученце, което сте виждали", хвали се стопанката му Надежда.

Реклама

Персийският котарак Белослав (2 г.) е любимец на Виолета от Добрич. Той обича най-вече да мързелува, но събуди ли се, си играе с децата в семейството Андрей и Георги.

Кучето Бъстър е порода мопс и е на една година и 10 месеца. Той е любимец на семейство Узунови, които освен него отглеждат и куче порода чау-чау на име Арни. "Те са като две братчета", казват за тях стопаните им.

Красивият Рекс е немска овчарка и е на почти 2 години. Стопанката му Дани Борисова казва, че е супер послушно куче, което обича да се вози в коли.

Котаракът Хари е много гальовен и игрив. "От всичко обаче най-много обича да спи", казва стопанинът му Иван.

Рикардо е добър пазач и от 9 години охранява двора на Десислава от Перник.

Рики е част от семейството на Гергана Петрова от Разград вече 14 години. Той е палав и обича да се закача с дворните котки, казва тя за него.

Малкото кученце на име Бела е едва на 2 месеца, но вече е неразделна част от семейството на Александра Петрова.

Реклама
Реклама
Реклама