Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/kolko_si_sladak/article/1804242 www.bgdnes.bg

Лисица се мисли за куче!

Рокси е спасена от служители на резерват във Великобритания. Намерена е завързана за метален парапет. Скоро след като се възстановява, на всички става ясно, че Рокси няма да оцелее сама в дивата природа. Най-шокиращи за собственика на резервата обаче са кучешките навици на животното - то ходи идеално на повод, яде от кучешка купичка и отказва сурово месо. Така Рокси става част от семейството на Джеф Грюкок. Той разказва, че лисичката няма ловни инстинкти и се разбира дори с кокошките. "Тя е всеобща любимка - най-разглезената лисица във Великобритания", казва Джеф.


Котаракът Роко е на 3 години. За него стопанката му Наталия Иванова от Варна казва, че много обича да се катери и да спи на необичайни места.

Реклама

Котаракът Тигърчо е любимецът на Моника Белнейска. Тя казва, че много обича да го гушка, защото той е много пухкав.

Котаракът Ики е персиец на 8 месеца. Той е любимият пухчо на стопанката си Силвия Борисова. За него тя споделя, че най-много обича да си играе с водата на чешмата.

Кученцето Чара е на 3 години и е принцесата на семейство Аврамови от София. Те казват за нея, че е страхлива като зайче и гальовна като коте.

Колито Джорджия е на 6 години. Тя е много палава и слуша само когато има нещо за ядене. За нея Никола Пешев от София казва, че тя е любимото му куче.

Котката Рита е персийка на 7 години, много любознателна и чистоплътна. За красивата й козина се грижи стопанката й Павлина от Благоевград, която всяка сутрин грижливо я разресва.

Реклама

Котаракът Веско е на 7 месеца и е любимецът на Рослана Асенова. Той е много игрив и любопитен, но се случва и да се разсърди на своята стопанка.

Кучето Рекс е порода немска овчарка и е на 1 година и 6 м. Той е любвеобилен, безкрайно енергичен и винаги верен на стопаните си, сем. Йовкови от Горна Оряховица.

Жужу е красавица на 12 години. Николай и Стефка Йовкови я описват като много гальовна, кротка и любвеобилна. Тя е най-добрата приятелка на немската овчарка Рекс.

Реклама
Реклама
Реклама