Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/18972446 www.bgdnes.bg

Голям мач, голям отзвук и дивиденти за всички advertorial icon

Мина време, а дербито на Висшата лига между Манчестър Сити и Арсенал (2:2) все още се коментира. Феновете нищят обратите, надиграването, спасителният изравнителен гол на домакините в добавеното време, червеният картон на Леандро Тросар, оставил „топчиите“ цяло полувреме с човек по-малко, претенциите и на двата отбора към съдийството…

Има горчилка във феновете на Арсенал - малко ги раздели от победа над шампиона в неговия дом, от нанасяне на тежка рана на властелина на Висшата лига в последните години.

Само задоволство обаче цари сред потребителите на сайта на компанията, рекламно лице на която е Христо Стоичков, или поне сред онези, избрали да дадат прогнози за победител в големия сблъсък.

Това е така заради функционалността Ранно изплащане при един гол разлика, валидна за целия септември и за избрани футболни мачове от различни първенства и турнири.

Щом отборът, който даден клиент на сайта е фаворизирал преди началото на мач поведе в резултата, минути по-късно той получава печалбата си, без да се налага да чака крайния резултат.

Ерлинг Холанд даде преднина на „гражданите“ с 1:0 в 9-ата минута, така потребителите на сайта, предпочели Сити, видяха в акаунтите си дивиденти далеч преди последния сигнал на съдията. „Артилеристите“ обаче стигнаха до обрат чрез Рикардо Калафиори, който изравни в 22-ата минута, и Габриел Магаляеш, смразил домакините в 45-ата. Така на почивката ранното изплащане при гол разлика заработи и в полза на онези, които избраха за победител Арсенал.

Течеше осмата минута на добавеното време, когато Джон Стоунс осигури точка на шампионите, което пък означава, че позналите равенството като краен резултат също са имали повод да оценят познанията си за футбола.

Функцията Ранно изплащане при един гол разлика може да се приложи и за две дербита през идния уикенд - Черно море - ЦСКА и Атлетико Мадрид - Реал. Тя е валидна само за предварително направени прогнози на пазар „Краен изход“, с изключение на пазарите с 0% марж.

Пълните правила и условия на функцията Ранно изплащане при един гол разлика са налични на сайта на компанията, партньор на футболните грандове ЦСКА, Ботев, Локомотив Пловдив и т.н.

Тя напомня на всички, че хазартните игри са за забавление, а не служат като средство за забогатяване.

Реклама
Реклама
Реклама