Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/18654629 www.bgdnes.bg

"Лудогорец" мотае "Левски" за дербито

"Левски" тъне в неведение дали ще играе с "Лудогорец" този уикенд. По програма дербито трябва да е в събота от 21,15 ч. Въпреки това може да бъде отложен в последния момент заради евроучастието на шампионите.

"Сините" са се свързали с "орлите" миналата седмица и са ги питали какви са намеренията им. Шефовете на "Лудогорец" обяснили, че не смятат да искат отлагане на мача между двата отбора, научи "България Днес". Досега разградчани прибягваха до това, след като са имали гостувания в Шампионската лига. Снощи те посрещнаха "Карабах" в мач-реванш от третия предварителен кръг на най-престижния футболен турнир. При успех идната седмица се изправят срещу "Динамо" (Загреб) в плейоф за влизане в групите.

Реклама

На пресконференцията преди срещата с "Карабах" Георги Дерменджиев не даде отговор на въпроса ще искат ли отлагане на мача със "сините".

"Нека да ги караме ред по ред мачовете, имаме време за "Левски", заяви специалистът.

Това притесни хората на "Герена", чието желание е двубоят да се играе по програма. Треньорът Станислав Генчев вече е изготвил програмата на отбора с оглед предстоящия мач с "Лудогорец". При отлагане няма време да реагира и с евентуална контрола, която да замести отпадналата среща. Отделно ръководството е направило нужните резервации за преспиване на тима преди двубоя.

Окончателен отговор дали ще има мач между "Лудогорец" и "Левски" ще има днес или утре. Всичко зависи от евромачовете на "орлите".

Халфът на "сините" Илиян Стефанов - единствен тренира на "Герена" в почивния за отбора понеделник. 25-годишният футболист провежда възстановяването си с помощта на кондиционния треньор Петър Пеев. Полузащитникът постепенно увеличава оборотите. Сега за първи път от пет месеца обу бутонките и имаше занимание с топка.

Четете още

Треньорът на "Левски" Станислав Генчев покори Мальовица (Снимки)

Треньорът на "Левски" Станислав Генчев покори Мальовица (Снимки)

Учат новата звезда на "Левски" Мустафа Сангаре на търпение

Учат новата звезда на "Левски" Мустафа Сангаре на търпение

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама