Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/17955007 www.bgdnes.bg

Тодор Батков: Тъкмо си изплатих борчовете от "Левски"

"Тъкмо си изплатих борчовете от периода ми в  "Левски". Въпреки че се оттеглих преди 9 години, продължавам да следя ситуацията. Преживявам, вълнувам се, но не харча пари, както беше преди."

Това заяви Тодор Батков пред Георги Любенов по БНТ по повод завръщането му във футбола. Преди няколко месеца той бе избран за новия член на Обществения съвет на Българския футболен съюз.

Реклама

Бившият собственик на "Левски" сподели, че един от мотивите му е, че са се натрупали някой тревожни тенденции и той е готов да ги пребори.

Батков говори и за евентуалния нов формат на родния елит. Според него така интригата в шампионата ще е по-голяма, а не както е сега.

"Големият проблем на футбола у нас са многото чужденци. Трябва да се въведат отново и твърдо задължителни изисквания за участие на български играчи", категоричен е Батков.

Адвокатът говори и за Георги Семержиев, който предизвика катастрофа в столицата и отне живота на две момичета преди две години.

"Семерджиев е юноша на "сините". "Помня го, имаше много нарушения и не му предложихме договор, след като вече не бе юноша", споделя Батков.

Четете още

Тодор Батков се завръща във футбола

Тодор Батков се завръща във футбола

Тодор Батков клекна пред щерката K.Lina и одобри зет си

Тодор Батков клекна пред щерката K.Lina и одобри зет си

Реклама
Реклама
Реклама