Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/17908076 www.bgdnes.bg

Тотална война на "Герена"

Сдружението "Левски на левскарите" и част от ултрасите в сектор "Б" готвят война на "Герена". Появата им на терена и забавянето на мача с "Черно море" (0:0) няма да е последната им такава проява.

Сдружението, което реално е овладяно от "София-Запад", ще продължи с подобни прояви и в следващите двубои на "сините". Така ще носи тежки глоби и наказания на клуба в опит да принуди Наско Сираков да им прехвърли акциите.

Реклама

Първото им действие е със забавянето на двубоя "Черно море". 20-ина ултраси се изсипаха на терена и блокираха вратата откъм сектор "Б" с плакат "Сираков вън". Да се махнат не помогнаха молбите на Николай Михайлов и изпълнителния директор Даниел Боримиров и виковете "Смешни сте" от всички останали фенове. Едва след намесата и на полицията те се оттеглиха. Точни три минути преди да донесат служебна загуба на "Левски". След това 5 минути скандираха срещу Сираков и демонстративно млъкнаха до края на полувремето. На почивката по-голямата част от тях се изнесоха от стадиона. Останалите хвърлиха над 10 бомбички през второто полувреме, с което ще навлекат сериозни глоби на клуба. Така те бъркат и в джобовете на всички фенове, които дават пари за "Левски" под различни форми.

Заради забавянето на мача "сините" ще бъдат сериозно одрусани от БФС. Има опасност и да отнесат лишаване от домакинство за последния си мач на "Герена" за сезона с "Лудогорец" на 26 май.

От клуба ще направят разследване срещу гардовете от охранителната фирма, която пази сектор "Б". Причината е, че нито един от тях не опита да спре нахлуващите на терена ултраси.

В същото време Илиана Раева категорично заяви, че грозните действия няма да откажат Сираков от "Левски".

"Да, битката на Наско е трудна и жестока, но в тази битка той не е сам - написа тя във фейсбук. - С него сме цялото семейство, хората в клуба, които не го предадоха, спонсорът, невероятният мъжкар и специалист Николай Костов, отборът и най-вече ОГРОМНАТА част от вас - сините фенове! Не спирате да ми пишете на лични съобщения, в които се молите Наско да не се отказва от борбата му за спасението на "Левски". Навсякъде, където ходим, го спирате и прегръщате и му давате кураж да продължи! Ставам непрекъснато свидетел на това. Днес пред погледа на мои треньорки и съдийки в ресторанта на масата при мен дойде непозната жена и ми каза, че е левскарка. "Много обичаме Наско! Кажете му, че всички истински левскари сме с него!" Аз й отговорих: "Бъдете спокойна! Няма да се откаже!" След днешния позор на мача бих искала да знаете, че Наско ще се бори докрай за любимия си "Левски"!

Четете още

30 бона за новия треньор в "Левски"

30 бона за новия треньор в "Левски"

ОБРАТ НА ОБРАТА! Николай Костов остава треньор на "Левски" до края на сезона

ОБРАТ НА ОБРАТА! Николай Костов остава треньор на "Левски" до края на сезона

Наско Сираков спешно на "Герена"

Наско Сираков спешно на "Герена"

Футболни звезди стават покерджии

Футболни звезди стават покерджии

Реклама
Реклама
Реклама