Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/17885671 www.bgdnes.bg

Като две капки вода: Гонзо двойник на Артета!

Георги Иванов е лика-прилика с мениджъра на "Арсенал"

Като две капки вода, все едно са братя... Изглеждат така, сякаш една майка ги е раждала! С подобни коментари реагират футболни фенове за приликата между испанския мениджър на "Арсенал" Микел Артета и новоизбрания президент на БФС Георги Иванов. И наистина снимките не лъжат! Артета и Гонзо са бивши легендарни футболисти. Испанецът на "Арсенал", а Гонзо на "Левски", но приликите не спират дотук. Двамата са направо едно към едно на някои от своите фотоси. Косите и сходните прически са първото, което прави впечатление. Микел е с гарвановочерен перчем, нещо, което вече предизвика любопитни коментари на Острова. Бившият нападател на "Манчестър Юнайтед" Дуайт Йорк съзира "нередности" в цялата работа. Йорк е убеден, че Артета боядисва косата си, за да скрие сребристи кичури.

"Ще му избият ли на Артета сиви коси - пита се Дуайт в коментар пред британска телевизия - Няма как да се случи, ако се боядисва всеки ден. Артета няма да позволи на белите косми да се покажат. Истината е, че косата ти не може да е толкова черна на тази възраст."

Реклама

Гонзо също се радва на гъста черна коса, въпреки, че е батко на Микел. Испанецът е роден на 26 март 1982 г. в Сан Себастиан, а Георги на 2 юли 1976 г. в Пловдив. Българинът е считан от дамите за един от най-привлекателните мъже и легенди се носят за неговите авантюри. Освен очевидната прилика в лицето и изражението Артета и Иванов са известни със своята непримиримост в преследването на набелязаните цели.

Испанският специалист вече успя да изгради боеспособен отбор на "Арсенал". Но в предишни сезони имаше момент, когато воденият от него тим беше на последно място без спечелена точки и без отбелязан гол във Висшата лига. Сега "артилеристите" водят битка за титлата с "Манчестър Сити".

В България с Гонзо са свързани надеждите на мнозина за възраждане на родния футбол.

Дали "близнаците" Артета и Иванов ще успеят - предстои да разберем.

Четете още

Гонзо ШОКИРА: Хаос и безвремие царят в БФС, имаме три Изпълкома

Гонзо ШОКИРА: Хаос и безвремие царят в БФС, имаме три Изпълкома

Синът на Гонзо спря с футбола

Синът на Гонзо спря с футбола

Артета разочарован след загуба

Артета разочарован след загуба

Клоп четка "Арсенал"
Клоп четка "Арсенал"

Клоп четка "Арсенал"

Реклама
Реклама