Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/16913914 www.bgdnes.bg

Лечков: Новият кандидат на "кликата" е Касабов

Вицепрезидентът на Българския футболен съюз Йордан Лечков говори преди събирането на Изпълнителния комитет на централата. Бившият национал сподели подозрения, че Михаил Касабов е новият кандидат на опозицията, която нарече "клика". Лечков заяви иронично, че с оглед разединението, може да подкрепи Димитър Бербатов за президент на БФС.

"Президентът е пръв след равни. Изпълкомът взима решенията, той не е взимал решение господин Касабов да се вписва. Към днешна дата съдът се произнесе и възложи на Търговския регистър конгресът да е на 15 март. Регистърът още не го е вписал. Съдът реши, че Конгресът е на 15 март. Ще има такъв", започна Лечков пред bTV.

"Не сме гласували оставката на господин Михайлов, оставката е осведомителна. Гласувахме Михаил Касабов за изпълняващ функциите, а не да бъде вписан като президент. Изпълкомът решава. Тепърва предстои Конгрес, трябва да се решават неща – дали ще се приеме оставката, избор на нов Изпълком. Даже и да е лош редът, трябва да ги спазваме, това и правим. Мога дa попитам Димитър Бербатов дали се среща с шефката на Търговския регистър. Представете си друга хипотеза - подозирам, че новият кандидат на тази клика е Михаил Касабов. Ние не сме страшни, няма да взимаме кой знае какви решения", продължи той.

Четете още

Националите по футбол стават опитни зайци БЕЗПЛАТНО

Националите по футбол стават опитни зайци БЕЗПЛАТНО

Спортните бисери на годината: Чичо Венци си сменя името, Гришата плаши с магаре

Спортните бисери на годината: Чичо Венци си сменя името, Гришата плаши с магаре

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама