Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/16423347 www.bgdnes.bg

Чалга, уиски и салфетки за футболните ни националки след 2:2 със Северна Македония (Снимки)

*Футболистките ни гуляят до сутринта в дискотека в Студентски град

Третото полувреме се оказа най-силно за националките по футбол на България. С диво чалга парти съотборничките отпразнуваха равенството 2:2 със Северна Македония у дома. Нощният разгул се състоя в сърцето на Студентски град в дискотеката на популярния фолкаджия Константин.

Оказа се, че жените не остават по-назад от колегите си в мъжкия футбол и са усвоили някои "тънкости" в занаята като мятане на салфетки и надигане на чаши. Уискито се лееше на корем, а футболистките бяха получили команда "свободно" от своята треньорка Силвия Радойска, която също присъства на купона. Плътно до звездите от женския национален отбор силиконов бюст вееше и скандалната интернет сензация Ивка Бейбе. 

Реклама

Партито продължи до сутринта, а сред най-активните бяха 5-кратната футболистка №1 на България Евдокия Попадинова, Леонора Желева, Мариела Недева, Лора Петрова. "Лъвиците" поливаха достигането си до плейоф за Лига "Б" в Лигата на нациите. Равенството срещу македонките се оказа достатъчно за второто място в група от три отбора. Първи са дамите на Косово.

"Отборът ни е много млад и перспективен. Момичетата работят много за постигането на тези резултати. Малки крачки са, но да не бързаме с желанието за големи резултати, защото всяко нещо с времето си. Момичетата са талантливи, просто им трябва спокойствие", обяснява селекционерът на женския ни национален отбор Силвия Радойска. Наздраве, момичета! 

Четете още

Секси футболистка ражда от звезда на "Левски"

Секси футболистка ражда от звезда на "Левски"

Футболистка лъсна секси

Футболистка лъсна секси

Гушкат Попадинова по прашки

Гушкат Попадинова по прашки

Гореща футболистка подпали Ибиса

Гореща футболистка подпали Ибиса

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама