Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/15188619 www.bgdnes.bg

Тодор Батков пред "България Днес": Публиката ще помогне на "Левски"!

Петрис на линия за мач с "Апоел" днес

Тежък мач очаква "Левски" срещу "Апоел" (Беер Шева), но "сините" са фаворит за краен победител. Това сподели пред "България Днес" бившият собственик на клуба Тодор Батков.

Адвокатът наблюдава на живо първия мач между двата отбора от Лигата на конференциите в Израел. Двубоят там завърши 0:0.

Реклама

"Тежък мач ще е - заяви Батков. - "Левски" има сериозни шансове предвид играта в първия двубой. Играхме много добре и можехме да победим. Със сигурност имахме повече шансове за гол от домакините. Сега влияние ще окаже факторът публика. Феновете могат да помогнат на отбора."

Противно на появили се слухове Майкъл Чорни не смята да идва в София за реванша с "Апоел". Забраната на бизнесмена да влиза в България е изтекла отдавна.

"Чорни не смята да идва в България. Аз пътувах до Израел най-вече заради него. Да се видим. Беше много щастлив да гледа "Левски" на живо. Видях и положителната реакция на феновете за това, че е бил на мача. Нямаше един негативен коментар. Миша е светъл и чист човек", завърши Батков.

Треньорът на "Левски" Николай Костов ще може да разчита на десния бек Жереми Петрис за важния мач с "Апоел" днес. Бранителят тренира пълноценно от вторник. Възстановен е от травмата, която получи в двубоя с "Локомотив" (Пд). Заради нея не игра в първата среща в Израел. Сега Петрис ще се завърне по десния фланг на отбраната.

В защита ще му партнират Хосе Кордоба, Келиан вен дер Каап и Цунами. В халфовата линия Костов отново ще заложи на Андриан Краев, Асен Митков и Дарлан. Напред ще са бразилците Роналдо, Рикардиньо и Уелтън.

Четете още

Пореден нов тираж на бестселъра "Гунди – какъвто не го познавате"

Пореден нов тираж на бестселъра "Гунди – какъвто не го познавате"

"Левски" пълни стадиона за "Апоел" (Беер Шева)

"Левски" пълни стадиона за "Апоел" (Беер Шева)

Реклама
Реклама
Реклама