Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/futbol/article/14944708 www.bgdnes.bg

Неймар: В Париж не ме обичат, но оставам

Бразилецът плакал пет дни след световното

Неймар не е обичан от привържениците на ПСЖ, но въпреки това ще остане в клуба и през следващия сезон. Бразилецът споделя решението си в откровено интервю и признава, че все още не е напълно възстановен от контузията, която го мъчи.

"Ще бъда в ПСЖ и през следващия сезон, независимо че привържениците не ме обичат особено. Ще бъда там, със или без любов", заяви 31-годишният бразилец пред GazeTV. През май феновете на ПСЖ скандираха срещу Неймар пред дома на футболиста.

Реклама

Нападателят претърпя тежка контузия на глезена през февруари, която го извади от игра за дълго време. Въпреки това за интерес към него се говореше от "Челси", както и от тимове в САЩ и Саудитска Арабия.

"Какво искам за следващия сезон? Искам да се върна към добрия футбол - признава Ней. - Да се възстановя правилно от контузията си. В момента съм възстановен на 70 процента. Все още не мога да тичам на пълни обороти. Това е досадна контузия и ме притеснява много. Преминах през болезнен процес. Искам да тренирам добре и след това да мисля какво да правя през сезона. Очевидно е, че да печеля е моята цел, но преди всичко искам да играя добре."

Бразилецът говори и за злощастното отпадане на "селесао" от Мондиал 2022 от Хърватия след изпълнение на дузпи.

"Плаках 5 дни поред - разкрива Ней. - Много ме боля. Предпочитах да не бях вкарал гол в този мач. Това беше най-лошият момент в живота ми. Не исках да се връщам в националния отбор след световното първенство. Но преосмислих всичко. Беше болезнено да осъзнаеш, че мечтата ти не се е сбъднала.

Все пак медийната изява на бразилеца включва и по-оптимистични нотки. Неймар обяви, че ако партньорката му беше бременна с момче, той щеше да го кръсти на добрия си приятел Лионел Меси.

Четете още

Скандал: Неймар се млати в бар

Скандал: Неймар се млати в бар

Неймар очаква момиче

Неймар очаква момиче

Реклама
Реклама
Реклама