Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/9892879 www.bgdnes.bg

Плеймейтка гласува гола на изборите

Снимки: Ивайло Петров  www.ivaylopetrovphotography.eu

Чисто гола ще гласува на изборите плеймейтка!
Сексапилната Вероника Илиева обмисля нетрадиционен начин за явяване до машините за електронно гласуване на 11 юли. На предстоящия парламентарен вот брюнетката ще влезе само по халат, под който ще бъде гола.
За целта атрактивната танцьорка и фитнес инструкторка засне специална фотосесия, в която се превъплъщава в женския образ на Радо Кузманов - момчето с халата, което вдига табели с емоционални, креативни и саркастични послания на възлови места у нас.

Реклама

Като например: "Не, бабо, не съм се оженил", "Е**вайте се с някой друг" и "Спри да пускаш песни на Слави, когато се напиеш". След като младият мъж доби огромна популярност в социалните мрежи с прозвището си Epic bath guy, Вероника взима нещата в свои ръце и се превъплъщава в негов дамския образ с розов халат, маркер, картон и остроумни мисли.


Тъй като това лято за първи път машинното гласуване ще бъде поставено на пиедестал, Илиева също е замислила своя новаторски подход. Остава да разберем на 11 юли дали горещото лятно време ще провокира Вероника да разгърне халата си дори за момент, за да се разхлади, и как членовете на Секционната избирателна комисия ще приветстват новостите в изборния процес.


Наред с това Вероника зове за връщането на проф. Тодор Кантарджиев след скорострелното му уволнение от щаба.

Моделката е отявлена почитателка на неподражаемия професор и стои твърдо пред него, за да го защитава от бури и нападения.


Илиева издига и още два красноречиви лозунга. Единият гласи: "Това, че правим секс, не означава, че те обичам". А другият информира, че "На работа не пия, а това, че надигам бутилката, не означава, че пия вода".

Реклама
Реклама
Реклама