Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/9310939 www.bgdnes.bg

Скандалната интернет звезда Ваня Великова: Килата не ми пречат да съм много желана

Съпругът ми избяга с друга, преживях го, разказва пухкавелката преди участието си в "Мис Плюс размер"

С редица обожатели може да се похвали скандалната интернет звезда Ваня Великова. Десетки неприлични предложения на ден затрупват пощата на габровлийката, която сама си боцна устните преди месеци.
"Желана жена съм. Получавам постоянно неприлични предложения от много мъже. Истината е, че мъжете често се плашат от красивите жени" - споделя Ваня.

Реклама


34-годишната закръглена мадама от Габрово се превърна в най-голямата интернет сензация в началото на годината, когато сама инжектира хиалурон в устните си и сподели това в социалните мрежи. Бизнесдамата получи завидно медийно внимание и придоби голяма популярност.
Сега Ваня отново напомня за себе си с участието си в "Мис Плюс размер", разкривайки още интересни факти от живота си. Великова, която си изкарва прехраната като певица, има един неуспешен брак зад гърба си.
"След повече от десет години брак съпругът ми избяга с друга жена в чужбина. Той, разбира се, не е единствен за мен" - искрена е Ваня, която е успяла да преживее предателството.
Още една семейна драма бележи извървения дотук житейски път на Великова. Преди години тя разбира, че е осиновена. Следват упорити опити да намери истинското си семейство, които се увенчават с успех. Преди година тя открива корените си и двамата си родни братя.
Нобелова награда за химия е най-голямата мечта на 20-годишната пухкавелка Яна Петрова от Видин. Закръглената девойка учи химично инженерство и е готова да отдаде живота си на сложната наука. Преди голямата й мечта да се сбъдне, младата химичка ще трябва да премери сили с друга голяма конкуренция, а именно пухкавите състезателки в първия риалити конкурс у нас за закръглени жени "Мис Плюс размер".
Яна е сред най-младите претендентки за короната. Девойката споделя, че в детството неведнъж е била подигравана за килограмите, но това не й е попречило да намери добри приятели.

В последните години е открила и друга страст освен химичните науки - писането на стихове. Чрез тях девойката от крайдунавския град намира начин да даде свобода на чувствата си. Целеустремената химичка с нежна душа се хареса на мнозина и тя бързо стана фаворит за короната.
Апетитна бизнесдама също ще премери сили с останалите тежки мадами. Олита Николова от София е дизайнер на еротично бельо за макси дами. Тя е категорична, че не трябва да си с мерките на манекенка, за да се чувстваш секси. Ето защо преди време решава да вдъхне самочувствие на едричките жени, предлагайки им похотливи долни дрехи.


Животът на Олита също не е само цветя и рози. Преди 10 години любовта я отвежда в провинцията, но огромна трагедия помрачава щастието й.
"Нищо не можеше да ме спре да съм с човека, когото съм избрала. За мое огромно съжаление любимият ми почина в катастрофа. Върнах се в София много объркана. Тогава съдбата се намеси и срещнах съпруга си, който на първия месец ми предложи брак" - разказва за живота си закръглената хубавица.


За 43-годишната готвачка Стефка "Мис Плюс размер" съвсем не е първата подобна надпревара. През 1994 година тя е била част от несъществуващия вече подобен конкурс "Мис Макси шоу".
"Обичам да се снимам и да бъда винаги център на внимание, както и да си правя татуировки. Най-голямата ми мечта е да бъда майка. Надявам се в най-скоро време да ми се случи" - искрена е Стефка.
Участие в надпреварата взима и първият XXL модел у нас Веси Маринова. Хубавицата сподели пред вестника, че е готова да се бори със зъби и нокти за победата. Тя бе първата, която се записа за кастинг в конкурса.


"Отдавна чаках подобен конкурс. Това е стъпка напред към приемането на пълните момичета като равностойни по красота на всички останали" - смята Веси.
Такава е и идеята на организаторката на състезанието Мариана Маринова. Бившата Мисис България споделя, че целта на конкурса е да разбие стереотипите. Според Мариана пълните жени в повечето държави не се крият и не страдат от комплекси. Време е това да се случи и у нас.

Реклама
Реклама
Реклама