Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/9108309 www.bgdnes.bg

Плеймейтка се сгоди

Русокосата фурия Дилена Димитрова мисли за семейство и деца с половинката си

Плеймейтката Дилена Димитрова е готова да се врече във вечна любов на половинката си. Русокосата фурия от няколко месеца е сгодена за приятеля си, научи "България Днес". Дилена вече носи огромен пръстен с диамант на лявата си ръка.
Силиконовата бомба, която в пазвите си има над 500 кубика, без да се замисля казва "Да!" на гаджето си Станислав. Двамата са заедно от няколко години. От дълго време живеят под един покрив в родния им град Стара Загора. Двойката вече мисли за семейство и деца, след като любовното гнездо е свито.
За щастливеца Станислав не се знае почти нищо, освен че е много напомпан. От снимките им в социалните мрежи се вижда, че двойката не е спирала да пътува, преди Ковид-19 да удари света. Често Станислав изненадва Дилена със скъпи подаръци. Наскоро плеймейтката получава чисто нов джип от половинката си.
Откакто се залюби със Станислав, Дилена рязко спря изявите си в публичното пространство. Една от най-атрактивните плеймейтки вече не попада под светлините на прожекторите. Дилена се отдава изцяло на мъжа до нея и загърбва скандалните изцепки. Тя не избухва в София и по морето, както преди, а го раздава семейно.
Когато бе сама, русото изкушение с огромни балони редовно скандализираше. Напомпаната мацка неведнъж се натиска в нощни заведения с други жени пред очите на стотиците гости.
Дилена стана първа подгласничка на Ася Капчикова в конкурса "Мис Плеймейт". Тя бе спряга на любовница на Ники Михайлов. Пищната девойка никога не проговори дали е имала авантюра с вратаря на "Левски".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама