Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/8718880 www.bgdnes.bg

Жената на Део стана боксьорка

Смуглата красавица влиза във форма 

Не съм в най-добрата си форма, признава Мариана 

Нова страст в живота има нежната половинка на водещия Део - Мариана Станчева.
Смуглата красавица разкри, че се занимава сериозно с бокс и това е новата й любов. Съпругата на блондина се е заела сериозно да извае ново тяло след карантината. Самата тя знае и признава, че не е в най-добрата си форма, и затова запретва ръкави, за да постигне максимални резултати.
Мариана, която дари Део с две момченца, днес прекарва по няколко часа в седмицата във фитнес залата, където с личен треньор се поставя на силови тренировки. "Разказват ми играта, без тренировки не става", пише тя под кадрите, на които прави коремни преси и вдига медицинска топка, тежаща няколко килограма.
"Не съм в най-прекрасната си форма, но дни като тези ми напомнят, че не е страшно, защото с труд се постига всичко. Някой ден ще постигна това, което искам. Щастлива съм! Спах до късно, закусих 3 яйца, отидох на бокс, а сега се разхождам из природата. Нека ценим малките неща!", написа Мариана в социалните мрежи.


Освен в залата всяка минута хубаво време Мариана прекарва сред природата, карайки колело с приятелки.
Всъщност тренировките не са нещо ново в живота на къдрокоската. По време на втората си бременност навлезе в дебрите на йогата за бременни жени, с които балансира тялото си, докато износваше детето. Именно заради постоянните си йога упражнения любимата на Део се чувства добре и през двете си бременности.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама