Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/6833253 www.bgdnes.bg

Героят от "Биг брадър" Панайот Кючуков-Пацо: Отказах 4 бона, за да сменя жената

Кой е той

35-годишният Панайот Кючуков от Гълъбово става известен като Пацо от "Биг брадър". В третия сезон на предаването той флиртуваше с транссексуалния Пеньо, представящ се за жена. Пацата се пробва отново във формата "Ол старс" през 2012 г., когато се отличава с пиянски изцепки. След изявите се занимава с музика, като работи като озвучител на фолкизпълнителя Константин, става и президент на футболния клуб на Гълъбово "Ботев". Сега живее с приятелката си Ренета, от която има дъщеря.

- Пацо, какво ново при теб, как я караш?

- Гледам си семейството, ходя на работа, а свободното си време го посвещавам на близките ми - на жена ми и на детето. Свърши времето, когато обикалях по дискотеки с Коцето (фолкпевеца Константин – б.а.), по купони напред-назад. Вече няма и помен от това. Не ми липсват нощните забавления и този начин на живот. Намерих своето място и съм щастлив. След като се прибера от работа, да излизаме на разходки с половинката ми и детето. През почивните дни ходим на гости в Стара Загора, където са близките на приятелката ми Ренета. Понякога през уикендите си организираме екскурзии.

Реклама

- Загърби ли вече славата и участията?

- Вече не са ми приоритет телевизионните изяви и участия. Преди не отказвах нищо и даже търсех слава по всеки начин, а сега отказах няколко покани за телевизионни участия. Отказах на "Черешката на тортата" и на "Смени жената". Исках да участвам в "Смени жената", но моята половинка не пожела. Форматът ми е интересен и исках да се изпитаме, но тя мрази телевизионни участия и е твърдо против. Разбирам я за това нейно решение. От една страна, това е хубаво, че не търси слава и известност. Един път се съгласи да участваме в "На кафе" при Гала. Преди съм имал приятелки, които искат покрай мен да се напише нещо и за тях. Това харесвам в Ренета, че тя е далеч от тези неща, не иска бърза и лесна слава и е с мен заради самия мен. Разбрах го, когато тя отказа участията, още повече че имаше и доста хубав хонорар.

- Колко ви предложиха?

- 3-4 хиляди лева за 5 дни, колкото са снимките за един епизод.

- Само заради телевизията ли Ренета отказва, или те ревнува?

- Тя ме ревнува, нормално е, но аз не давам никакъв повод. Спрял съм всякакви контакти. Във фейсбук вече почти не влизам, с никого не си пиша и никой не ме търси. Даже не сме публикували снимки на детето, от суеверие.

- Тези дни отпразнувахте първия рожден ден на вашата малка принцеса Никол. Как беше партито?

- На 17 април отбелязахме празника в ресторант в Стара Загора. Бяхме в тесен семеен кръг - 14 души. През уикенда отпразнувахме и с моето семейство.

- На кого прилича малката?

- Хубава е като майка си, има и мои черти. Добре че прилича на майка си.

Реклама

- Никол ходи ли вече, говори ли?

- Най-често казва "мама" и "баба", по-рядко казва "тати". Още не е проходила. Опитва се, но я придържаме за ръчичките. Върви в стаята, скача на бънджито. Много е положителна и позитивна. Голямо щастие е това. Имаме голям двор, където си играем, гледаме котенца. Голям герой е моята половинка Рени. Тя прекъсна висшето си образование заради грижите по малката и вече година я кърми. Жена ми е много отдадена на детето, но ако има някаква работа, ми го оставя. При другите Никол плаче, а при мен слуша най-много, разбираме се.

- Научихме, че си оглавил дом за деца с увреждания. Разкажи с какво се занимаваш?

- Управител съм на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово. Разполагаме с 12 души персонал. Имаме доста деца - с аутизъм, синдром на Даун, детска церебрална парализа. Първото ми висше образование, което завърших, е социални дейности - точно в тази сфера. Бях управител на Младежкия център в Гълъбово, но мястото тук се освободи, защото предишната управителка напусна. Започнах на 25 май м.г., тъй като отговарям на условията.

- Помага ли ти образованието в ежедневната работа?

- Да, помага ми. Трябва човек най-вече да е отдаден на това нещо, защото е трудно и не е за всеки, не е за хора със слаба психика. Аз имам специален подход към децата. Скоро ги водихме на хипотерапия - яздиха коне на конната база в Стара Загора. Гледам най-доброто за тях, да им осигуряваме разнообразие. Като им видиш щастието в очите, това ти е достатъчно. Моля се само Бог да помага на мен и моето семейство, нищо друго. Господ вижда, когато се правят добрини, и нещата се получават.

- Имаш ли контакт с децата?

- Да, постоянно съм при тях, всички ме знаят. Не съм някой да си стоя в стаята и да не се мяркам изобщо.

- Какво стана с футбола?

- Не се занимавам активно, много рядко играя с приятели на малки вратички за удоволствие. Понякога играем благотворителни мачове с различни каузи с отбор известни личности - Орлин Павлов, Спенс, Играта. Ритали сме с ветерани футболисти като Златко Янков, дори с отбора на фондацията на Димитър Бербатов. Сега през май месец вероятно отново ще помогнем на някое детенце.

- Следиш ли мачовете на "Ботев" (Гълъбово)?

- Ходя на мачовете, те вървят добре тази година, имат доста точки - 38, шест кръга преди края. Не са застрашени от зоната на изпадащите. Като имам възможност, винаги ходя на домакинските мачове да ги гледам и да се разтоварваме.

- Разбрах, че в състава се е появил нов Бекъм.

- Да, има едно момче от Стара Загора, казва се Иван Винков. Викат му Бекъма не заради героя Жоро Бекъма, а заради номера и това, че бие преки свободни удари.

- Това значи ли, че Жоро Бекъма, на когото си прототип, и мама Божка са излезли в пенсия.

- Да, в почивка са. Но знам, че още има хора, които гледат клипчетата отпреди десетина години и се забавляват.

- През есента се появи информация, че имаш проблеми със закона заради нелегални залагания. Какъв е развоят там?

- Не ми се говори по този случай, имаше някакви неща, но всичко мина.

- С твоя приятел Коцето виждате ли се сега?

- Ако отида някой път в София, се виждаме за малко. Нашето детенце беше малко, но сега ще я заведем в София на разходка и може да му се обадим. Поддържаме отношения с Коцето, но той си е в София, а аз - в Гълъбово. Сега го гледам редовно в "Като две капки вода". Справя се много добре. Винаги когато гледам, се моля да дават на другите по-малко точки, за да дръпне Коцето с по-голяма разлика. Радвам се за него и му стискам палци да спечели, защото той заслужава да е на първо място. Тук-таме пускам по някой есемес. Има и други добри имитатори, но на него най-добре му се получава почти всеки образ.

- Чувал ли си нещо за кошмара ти Пеньо?

- Ще станат вече 10 години, откакто не съм го виждал. Последно бяхме 2006 г. в едно предаване, а от 2008 г. не съм го виждал. Чух случайно, че бил сервитьорка в заведение в Стара Загора - с дълга коса, с къса пола и голям маникюр.

Аделина ГЕОРГИЕВА

Реклама
Реклама
Реклама