Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/6230928 www.bgdnes.bg

Ванга: С вяра се лекува всичко!

Тръгна нов филм за пророчицата от Рупите

Симеон ДЕМИРЕВ

"С вяра се лекува всичко". Този цитат е на Ванга от най-новия филм за пророчицата от Рупите. Продукцията е озаглавена "Реквием за Ванга" и бе представена вчера. Неин режисьор е Стилиян Иванов, който вече е снимал филм за българската пророчица.
Във филма се разказва за невероятната съдба на една от най-близките приятелки на Ванга - Людмила Ким, която е доктор на химическите науки.
"Снимките са заснети в Рупите, Златолист и Москва, откъдето е родом Людмила. Включени са и стари кадри на Ванга. В продукцията Людмила Ким разказва за първата си среща с българската пророчица", разкри пред "България Днес" Иванов.
Рускинята решава да отиде при Ванга за съвет, след като на 30 години ражда дете, което е аутист. С това животът й се преобръща наопаки.


"Пристига в Рупите и се нарежда на огромната опашка пред дома й. Тогава Ванга казва: "Нека при мен влезе руската учена". Естествено, става дума за Ким. Ванга усеща енергията, която рускинята носи. Българската пророчицата обяснява на Людмила да не бяга от съдбата си, а именно да лекува хората", разкри Иванов.
Режисьорът на филма сподели, че десетки хора са се изсипали на снимачната площадка, за да се срещнат с Людмила Ким.
"Спирахме снимките, когато някой инвалид или тежко болен искаше да се срещне с нея. Тя отдели внимание на всички. Не подмина никой", разкрива Иванов.
Людмила Ким винаги е твърдяла, че българите страдат най-вече от проблеми с бъбреците и жлъчката. Затова във филма тя дава редица съвети как да ги премахнем.
"Предписвам билки, които помагат, но това не е най-важното. Ванга ме научи, че без вяра сме за никъде. От първата ни до последната среща си говорихме колко важно е човек да има търпение", споделя във филма Ким, която присъства на премиерата му снощи.
Филмът, който е под егидата на фондация "Ванга", ще се разпространява безплатно в интернет.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама