Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/5451527 www.bgdnes.bg

ЦСКА громи с 10:0 под дамска свирка

В първия си мач след първото класиране за финал в турнира за купата на България с аматьорски статут ЦСКА показа, че въобще няма намарение да се отпуска и пести сили.

“Червените”, които бяха символични гости на своя стадион “Българска армия”, разгромиха с 10:0 “Германея” (Сапарева баня) в среща от 27-ия кръг на Югозападната “В” група.

Реклама

Така 31-кратният шампион на България продължава да има максимума от точки - 81. Головата му разлика е впечатляваща - 126:7.

Интересен нюанс на мача в дъждовната София придаде и съдийската бригада, която го ръководеше. Двубоят бе свирен от Християна Гутева. На главния рефер помагаха Павлета Рашкова и Антоанета Панчева, а 4-и арбитър бе Димитрина Милкова.

Гутева показа общо 3 жълти картона. Първия видя Виктор Райчев от ЦСКА, който тръгна да напуска терена за смяна, без да е получил разрешение за това. Влезналият на неговото място Милен Кикарил бе санкционират за фал. Същото се случи и на Юри Аргиров от “Германея”.

За да може и този мач да даде своя дял в този странен за ЦСКА сезон, 10-те гола бяха вкарани само от двама футболисти.

До 29-ата мин Костадин Хазуров направи хеттрик. До почивката последваха 2 попадения на Николай Цветков-Демона и още едно на Хазуров. През втората част той се разписа още 2 пъти и завърши с 6 гола. Демона пък допълни сметката си до 4.

“Изключено е да подценим “Монтана” във финала за купата на България. Това все пак е отбор от “А” група. Ще подходим изключително сериозно”, заяви треньорът на “червените” Христо Янев. До края на сезона ЦСКА няма да домакинства на “Армията”, тъй като ще има ремонт на терена.

Предстои да се разбере къде ще са мачовете.

Реклама
Реклама
Реклама