Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/5227940 www.bgdnes.bg

И Интерпол дири изчезналия рапър Сарафа

Рапърът Серафим Мартинов-Сарафа бе обявен за издирване от "Интерпол".

Международната агенция го търси с жълта бюлетина каквато е и за изчезналите хора. За изчезването му съобщиха неговите близки в неделя, когато той бе в неизвестност от 48 часа. Преди ден МВР също го обяви за издирване.

Преди ден майка му съобщи, че има данни младежът да се е качил на самолет за Испания на 9-ти януари. Те обаче още не са потвърдени официално от разследващи. 

Реклама

Изчезналият рапър Серафим Мартинов-Сарафа е бил в луксозен столичен хотел на 8 януари. Той е останал само един ден там и е платил с банковата си карта.

Именно от тази дата следите му се губят. Напуснал стаята си и излязъл почти на бегом от хотела. Оттам са предали записите от охранителните камери на разследващите, които се опитват да установят накъде се е насочил Сарафа след това.

Сарафа е висок около 180-185 см, с нормално телосложение, кръгло лице и пъстри очи.

Бил е облечен със сини джинси и черно шушляково яке, обут с маратонки в светлокафяво и черно.

Хората, които разполагат с информация за издирвания мъж, могат да сигнализират на тел. 112, 02/9824160, 9823918 или в най-близкото поделение на МВР.

Рапърът се прочу покрай дуета си с колегата си Мишо Шамара. Заради парчето “Бяло, зелено, червено” им заведоха дело. В него се пееше: “Не вярвам в ГЕРБ, но силно вярвам в герба.” Рапърите бяха разследвани заради куплета: “От трите цвята най-много обичам бялото. Зеленото го пуша и съм high, не прекалявам с нищо, щото I don't wanna die, die. Червеното е като мензис, като кисела мацка с “Тойота Авенсис”. По-късно делото бе прекратено.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама