Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19133025 www.bgdnes.bg

ВИЖТЕ как Златко Баретата празнува рождения си ден

Жена му Калина тренира боса и хората му

Иванов води гардовете си да поблъскат заедно в залата

С гимнастика подгрява в дните преди рождения си ден кримигероят Златомир Иванов-Баретата! Във вторник босът чукна 56 години, но не пропусна да се погрижи за тялото си! Златко заведе свитата си от гардове на специална тренировка в залата на жена си Калина, научи "България Днес".

Инструкторката отделя време за момчетата и им подготвя специална комбинирана гимнастика. Тренировката минава с шеги и закачки, част от които са качени в социалните мрежи. На кадрите се вижда как босът дърпа тежести, разтяга се с ластици и прави лицеви опори. Макар годините му да се трупат, Баретата продължава да поддържа добра физическа форма. Полезните навици са още от детството му, когато завършва спортно училище в родния Старозагорски край.

Реклама

Съпругата му също не спира със спорта, макар напоследък да е разредила сериозно графика си. Калина вече не е целодневно в залата. Ходи само в определени дни за по-специални клиенти. Сред тях са известни гримьорки, стилистки и други випове. На тренировката с охранителите Калина носи потник с надпис "Харча много".

За Баретата се заговори в последно време, че се пенсионира, прехвърля бизнеса си и избягва появата по публични места. Последно Иванов бе забелязан на погребението на Ангел Христов-Геле от Братя Галеви. След десетки години по криминалните хроники, стрелба по него и дела пред Темида Златко решава да заживее по-спокойно. Отдава се на любимите си хобита - моторите и лова, разкриват негови приближени.

Иванов бе осъден на 6 г. и половина като тартор на наркоорганизацията "Фирмата", но не влезе в затвора, защото е излежал наказанието си в кауша или под домашен арест. По второто дело срещу него за наркогрупа в спецсъда бе оправдан.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама