Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/19123940 www.bgdnes.bg

Извънземните идат! Ето кои родни знаменитости вярват в НЛО

Латинка Петрова ги видяла лично, Алена е категорична, че не сме сами във Вселената

Извънземните идват другата седмица!

Това обяви британският учен Саймън Холанд, бивш сътрудник на НАСА . Голяма част от известните хора у нас твърдо вярват в НЛО, като някои от тях дори са имали срещи с представители на чужди планети. Най-категорична в това отношение е Латинка Петрова.

Реклама

"Стъписване необяснимо, примесено от любопитство и страх, леко оглупяване. Стояхме мирно и ги гледахме 5-6 минути, чакахме нещо да се случи." Такива чувства е изпитала Латинка при срещата си с извънземни в миналото, които сподели специално за "България Днес". Тя и колегата и Никола Анастасов се прибирали от участие в провинцията и минавали с кола към 2,30 часа след полунощ по пътя между Златица и Пирдоп. Годината била 1982 г., когато ненадейно пред тях видели светлина.

"Аз карах колата, скочих на педала, форсирам, а колата гасне и накрая спря", разказва Петрова и продължава: "И тогава Никола реши да се пошегува и каза: "Те знаят ли, че съм профпредседател на Сатиричния театър?". Аз му отвърнах: "Не".

Пред себе си актьорите видели ясно очертано и обагрено във всички възможни цветове елипсовидно тяло, което имало и вътрешно средно тяло, разположено в средата под формата на купол. Наблюдавали безмълвно причудливото явление близо 5-6 минути, което се движело леко и хоризонтално. И след това изчезнало, но не в дадена посока, а се свило в малка точка, която за миг вече потънала в тъмнината на нощта.

Актрисата запалила колата и продължила, но след няколко километра видели будка с охрана и Анастасов й казал да спре. Актьорът отишъл при дядото в къщурката и му казал: "Дядо, ти видя ли преди малко тук едно НЛО?".

Дядото съвсем спокойно му казал: "Видех, они идат сека нощ, оти се зареждат от урана тук на мините, не бой се". Никола Анастасов останал поразен от чутото.

"Вярвам, че съществува друг извънземен живот! Аз съм франкофонка, повече от 40 г. чета чужди издания по темата, чета и апокрифна литература и вярвам, че ние, хората, сме един бивш експеримент на друго поколение, което си прави експеримент с нас, земляните. Лошото е, че НАСА знае много по темата, те имат и пазят тела на паднали извънземни човечета, но не изнасят публично всичко за извънземната цивилизация, защото излизат с твърдението, че ние, хората, все още не сме готови за среща с тях очи в очи. Всеки изтръпва при мисълта за среща с извънземните, въпреки че се блазни от неистово любопитство към НЛО-то", разпалено разказва актрисата.

Реклама

Присеща се, че четири пъти е гостувала на световноизвестната покойна пророчица Ванга. Един от пътите й се налагало да лети на турне със самолет до Испания, а тя имала страх и отишла при Ванга, а пророчицата й разказала абсолютно всичко предстоящо за живота й и я отпратила с думите: "Видим те, моме, много стара и проскубана. Живей си животу без страх".

"Така и стана, всичко, което Ванга ми каза, което въобще не мислех, че може да ми се случи, се случи в моя живот, казвам ви от позицията на моите 80 години. Тя ми каза още нещо, когато й разказвах за срещата ни с НЛО: "Они си знаят, ке се яват и ке ни кажат всичко за болестите". И аз й вярвам, че ще стане така."

Актрисата твърди още, че гледката на НЛО чинията все още е пред очите й, но сред срещата си тя е осъзнала, че ние, хората, сме "дребни мравчици, които са наблюдаван експеримент от извънземна цивилизация".

"Никога не ми се е случвало да срещна извънземни, но откровено вярвам, че не сме сами", призна басистът на легендарната група "Ера" инж. Иван Несторов.

"Да си призная честно обаче, очаквам с нетърпение да ми се случи среща с НЛО и да ги приветствам, разбира се, ако са добродушни, а аз вярвам, че те са такива, защото логично извънземните цивилизации са много по-развити от нас", убеден е съсобственикът на "София Мюзик Ентърпрайсис" и започва да изброява: "Готов съм да се запозная с всичките им форми - рептили, роботи и всички видове биологични същества, вероятно те имат и разумни океани, а може би и разумни планини, защото те са по-висш разум и са надживели отдавна всички земни болести, лошотии и човешките злини като днешните войни, които ни заобикалят".

"Не съм се срещал с извънземни цивилизации и не искам да водя този разговор, защото имам толкова много работа, че и извънземните няма да могат да ми помогнат да я свърша", шеговито се включи продуцентът Андрей на Иван.

"Не ми се коментира такава тема, малко е налудничава, но ви благодаря", отсече сопнато пък някогашната Мис България Антония Петрова.

"Имал съм среща с извънземни и в досегашния ми живот това бе концертът на американската група "Тото"! Повярвайте ми, те свириха и направиха шоу като извънземни", с шега разказа композиторът Богдан Томов и после уж сериозно продължи: "Ако ми се случи да срещна НЛО, аз съм сигурен, че ще намерим общ език и ще обсъдим какъв точно номер да врътнем заедно на моята тъща".

Тъщата на Томов по негови думи е златна жена, името й е Даниела и: "Види ли нов виц за тъщи, тя първа ми го праща. Затова бих искал аз веднъж да я изненадам с някоя извънземна шега".

"Повече от 40 години обяснявам и пиша, че съществува живот извън Земята, която е населена с различни нива на разума и че разумът човешки не е единственият, но е с ниско еволюционно ниво. Това е причината в спокойните периоди между 80 и 200 хиляди извънземни да живеят постоянно между нас, които ни спасяват от собствената ни глупост, а понякога ни бранят от агресията на другите извънземни култури." Това разказа пред вестника ни астроложката Алена. По нейни думи Вселената е много опасно място за живеене, но: "Ние, земните хора, познаваме едно малко спокойно кътче. Приемете, че живеем в крайните квартали на Млечния път и всички опасности астероиди и метеори ни заобикалят".

По думи на нумероложката: "Независимо какви оръжия притежават земните военни, те са абсолютно безпомощни с тях пред извънземните цивилизации".

И след като НАСА преди ден потвърди, че е открила доказателства за "нечовешки разум в нашата галактика", земляни, бъдете готови за срещи с НЛО и не забравяйте, бъдете добри!

Четете още

Засякоха сигнал от извънземни!

Засякоха сигнал от извънземни!

29 години от куриозната "среща" с извънземни в Русе

29 години от куриозната "среща" с извънземни в Русе

Извънземни? Не, метеор прелетя над България (Видео и снимки)

Извънземни? Не, метеор прелетя над България (Видео и снимки)

Извънземни предсказват победите на Пеневата чета в САЩ '94

Извънземни предсказват победите на Пеневата чета в САЩ '94

Реклама
Реклама
Реклама