Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19116992 www.bgdnes.bg

За ВИП дете никога не е късно!

  • Възрастта не пречи на любовта
  • Звездите стават родители дори да прехвърлят половин век 

Свикнали сме с идеята, че хората могат да стават родители в един диапазон от няколко години. Биологично оптимално е жена да ражда на 27, а мъжете нямат толкова големи ограничения. Някои твърдят, че да имаш бебе след 40-годишна възраст е нещо екстремно. С времето обаче срещаме все повече и повече такива случаи. Днес ще покажем няколко супермайки и супербащи, за които това да бъдеш родител не пречи на възрастта, на която са.

Реклама

Евгени Димитров-Маестрото е първи и най-нов в списъка на родители на преклонна възраст. Той заедно с младата му съпруга Виктория Готева ще стават скоро майка и татко. Музикантът на 55 години вече има три деца от различни жени, а това ще бъде четвърто отроче за него. Само за първата жена - художничката и певица Мишел от Бургас, се е женил през 90-те. За Евгени това е втори брак, докато за Виктория, която е 27 години по-млада от него - първи.

Друг знаков възрастен татко е актьорът Ицхак Финци. Докато той е на цели 83 години, неговата съпруга Лиза Боева ражда рожбата им Матилда. Малчуганката е вече на 6 години и заедно 90-годишният й баща издава книга. Актьорът споделя, че повече няма да има деца. Ицко има двама внуци от порасналия си син, актьора Самуел Финци, който от години живее и работи в Германия.

Негов колега по бебешко оръжие е 76-годишният бивш футболист Георги Василев, единствен успял да стане шампион с три различни отбора - "Етър", "Левски" и ЦСКА. Генерала, както му казват, "вкара втори гол" на 30 години по-малката от него украинска красавица Олга Зелинска и тя не опази вратата суха. За четвърти път в дома му проплака наследница, която си има кака също с украински корени. Треньорът има големи дъщеря и син от първия си брак.

На 67-годишния Волен Сидеров през 2015 г. му се случи чудото и той най-сетне стана татко за първи път. Лидерът на "Атака" тогава беше на 57, а майката на Волен-младши - с 27 години по-младата му съпартийка Деница Гаджева. Заради нея Сидеров се раздели със съпругата си, журналистката Капка Георгиева. Щастливото събитие политикът прие за "божи знак".

Виртуозният китарист и цигулар Иван Лечев от ФСБ стана баща за втори път на 54 г. В живота на 66-годишния днес композитор и съпругата му, актрисата и певица Жени Александрова, влезе с боен рев 50-сантиметровият Константин. С 19 години по-младата от него чаровница Лечев се сблъсква в ефира на "Мюзик айдъл", а от брак номер едно с певицата от "Трамвай №5" Оля има син, носещ името му.

Реклама

Днес 60-годишният музикант, актьор и зъболекар Константин Георгиев, по-известен като Коцето-Калки, е горд родител на единствения си 13-годишен наследник. Към тийнейджъра, кръстен на светия, Калки се обръща с Лама Тео и казва, че си е дошъл с името. Твърди се, че заради бащинския инстинкт Калки се разделя с първата си съпруга и заживява с новото си семейство.

Колегата му по микрофон Звездомир Керемидчиев-Звезди (58 г.) има голям син Винсънт, роден в Щатите. Гласът на хардрок бандата "Ахат" на 48 стана баща за втори път и запя песнички на бебето Малвина, чиято майка е актриса Силвия Драгиева.

Не само мъже си позволяват да бъдат татковци на преклонна възраст. В нежната половинка на населението също имаме примери.

Преди година Камелия стана майка на първата си рожба на 52 години. Синът й Баян вече навършва годинка и е проходил.

Чалга легендата от Чипровци е по-дискретна с това да показва малчугана, но понякога не може да се сдържи и пуска тук-там фотос на малкия.

Четете още

Евгени Димитров чака четвърто дете от четвърта жена. Ражда му го новинарката на Би Ти Ви Виктория Готева

Евгени Димитров чака четвърто дете от четвърта жена. Ражда му го новинарката на Би Ти Ви Виктория Готева

Ицко Финци и младата му съпруга с шоу

Ицко Финци и младата му съпруга с шоу

Реклама
Реклама
Реклама