Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/19087436 www.bgdnes.bg

Синът на Ламбо се спасява от урагана в Америка

*Влади Данаилов се евакуира заради бурята

*Тук е ад, но като лекар, съм готов да помагам, който има нужда, казва наследникът на актьора

Да се евакуира заради урагана, който удари Флорида, се е наложило на сина на Стефан Данаилов - Владимир. Той и семейството му са се приютили на безопасно място и изчакват стихията да отмине.

Реклама

"Ад е във Флорида, където живеем, а още не е приключило всичко. Молим се за хората също. В Тампа са родителите на моята съпруга Виктория, а ние живеем в Сарасота. Вчера цял ден имаше наводнения, но хубавото е, че тук всички са дисциплинирани."

Това каза синът на покойния Стефан Данаилов - Владимир.

Във Флорида освен неговото семейство са и сестрата на майка му - Ирен Кривошиева, както и племенникът й с децата му.

"Непрекъснато си помагаме - тези, които са вече наводнени, ходят при други, които са на по-високо, и някак оцеляваме. За съжаление тази евакуация ще продължи до седмица, а може да има и по-сериозни последствия. Засега знам, че има две жертви", допълни Влади.

Като почти дипломиран доктор той е готов да помага на хората всячески. "Дори и ако ме повикат от болницата, ще се отзова. Ние, лекарите, сме се клели да помагаме и аз ще го направя, каквото и да ми коства", допълва Данаилов.

Влади и Виктория живеят в курортното градче Сарасота. Домът на младото семейство е 500 кв. метра и пред него има двор със свежа зелена морава. Къщата не е прекалено голяма, има 2 спални, 2 бани, снабдена е с веранда, а в обширния хол с трапезария уют внася и камина. Семейното гнездо на Владимир и Виктория е в един от най-тихите квартали, но пък е в голяма близост до океана. Това също ги притеснявало, тъй като можело да има конструкция, която да бъде отнесена.

"Ураганът Милтън вече поставя рекорди. В Мексико са отчели скорост на вятъра от 160 мили в час, което е като 258 км/час, а това е над прага за буря от 5-а категория. Досега се е смятало, че максималният вятър при най-силните бури е 157 мили. В момента Милтън фучи по ръба на Мексико, полуостров Юкатан и е набрал невиждана скорост. Ще мине скоро покрай Куба със същата сила. Метеоролозите се надяват бурята, както леко е отслабнала, да продължи да го прави", обяснява още Влади. Той сподели и че президентът Байдън на всеки час е призовавал хората по медиите за евакуация и почти всички вече са го направили.

Четете още

ЕКСКЛУЗИВНО! Единственият наследник на Стефан Данаилов - Владимир: Идва краят на света!

ЕКСКЛУЗИВНО! Единственият наследник на Стефан Данаилов - Владимир: Идва краят на света!

Ирен Кривошиева на война за паметник на Ламбо

Ирен Кривошиева на война за паметник на Ламбо

Синът на Ламбо не смята да живее в България

Синът на Ламбо не смята да живее в България

Кривошиева и Влади в манастир

Кривошиева и Влади в манастир

Реклама
Реклама
Реклама