Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18690129 www.bgdnes.bg

Проф. д-р Катерина Билай, психоенергосугестолог: 5 часа лежах в моргата, видях 9-те си живота

Инсултът изтри големите ми способности, но пак лекувам

Коя е тя?

Проф. д-р Катерина Билай е завършила икономика в Москва и Медицинския университет в Украйна със специалност "Вътрешни болести". Билай завършва и Международната академия по психоенергосугестивни науки в Лондон. След това е специализирала години наред във Вашингтон. Повече от 11 г. е сътрудник на Едуард Наумов в Московския институт "НЛО", където работи съвместно с Лариса Салавьова и покойната Джуна. Във вените й тече украинска, немска и руска кръв. Титлата графиня наследява от дядо си Марк Загаленков. Занимавала се и с много алтернативни лечения.

- Проф. Билай, възстановявате ли се от инсулта, който преживяхте?

- Да. Това се случи след ковид пандемията. Много хора не вярваха в този вирус, аз пък винаги съм твърдяла, че нашите човешки способности са изключителни - от гледна точка на собствено изцеление. За съжаление, сега доста бавно възстановявам енергията си, но не се отказвам да лекувам душите и телата на хората. Това ми е призвание. Приемам пациенти по-рядко, но продължавам да го правя.

Реклама

- Жегите опасни ли са за всички?

- Разбира се. Има и хора, които обичат да им е топличко, но като цяло тези климатични промени са много неприятни за хората. Става все по-топло, а не е добре да няма дъжд за реколтата, за храната. И аз всеки ден воювам за здравето на хората и за своето собствено. Защото не е лесно да се храниш правилно и да мислиш правилно. Това е най-трудното - да не се оплакваш и да вярваш в Божията сила.

- Възрастните казват, че не трябва да се ядат млечни продукти, особено лятото. Така ли е?

- Не. Аз пък ви казвам, че точно млечните сега са по-подходящи, отколкото месото. Трупните животни или месото, което го има в мрежата, е пълно с неща, които не трябва да попадат в човешкото тяло. Мляко, кашкавал, сирене, колкото и да не са качествени, няма да навредят толкова, колкото месо с недобри качества.

- Вие кога открихте, че имате лечителски способности?

- Когато навърших 29 години. Тогава получих инфаркт, след като разбрах, че съпругът ми е катастрофирал. Той почина. Изживях го много тежко. След една година ми се спука и апендиксът, от което получих перитонит. За малко да си замина за оня свят, дори попаднах в моргата. Седем часа и половина бях там, а след това - още два часа на операционната маса.

- Били сте в клинична смърт ли?

- Да, била съм си мъртва. От 12,30 до 5,30 ч. съм стояла в моргата. До мига, в който там влязъл стажант-лекарят Евгени Черняховски, интернист, практикуващ преддипломна практика. Е, сега вече зная, че Господ го е изпратил при мен, защото в моргата имаше много хора, а той се спря именно до моето легло. Когато започнал да ми прави аутопсия, видял, че ми тече кръв, а при мъртвите хора това е невъзможно. Тогава започва да ми прилага изкуствено дишане и масаж на сърцето. След известни усилия сърцето ми почнало само да бие. Аз в това време бях горе и видях деветте си живота. Почувствах, че започвам да падам. Видях се в моргата, видях разрязаното си тяло, дори как ми прави момчето изкуствено дишане. Тогава докторите бързо ме върнаха в болницата и почнаха да ми правят операция. Тя продължи повече от 12 часа. След нея четири денонощия почти не съм се събуждала. После се стреснах от гласа на майка ми, който ме върна от оня свят.

Реклама

- Дълго ли беше възстановяването ви?

- Почти година, като в началото не познавах хората по улицата, с които съм контактувала преди случката. Но успях да се оправя. После записах да уча медицина. Докато залягах над учебниците, междувременно бях станала и нещо като медиум. Питах познатите си за рождения им ден и някак странно виждах като на скенер целия им живот - болестите им, какво ги измъчва. После взех дипломата си за лекар. Тогава трябваше да направя избор - да лекувам или да предсказвам. И аз, разбира се, избрах да лекувам.

- Как протича лечението при вас?

- Първо прочиствам подсъзнанието, после душата, защото първопричината на всички проблеми започва от състоянието на душата.

- Само с енергия ли го правите?

- С енергия, с ръце. След като изчистя душата, виждам физическото тяло. Виждам всички органи с изключение на белите дробове, кожата, състава на костта вътре в нея. Не лекувах вируси и инфекции, психични заболявания.

- Но защо Бог чува молбите на едни хора, а на други не?

- Защото се молят неправилно. Молитвата трябва да започва от "Отче наш". Вече 15 години казвам на всички хора в България. Повечето от вас обаче не правят така. Затова и няма да се отвори каналът към Бога. След като си кажете правилно молитвата, имате 15 минути, в които да говорите на Господ. Освен това България е единствената страна, в която се говори противоречиво. И затова все трябва да го повтарям.

- Как така?

- Ще обясня. Вие кимате с глава обратно на целия свят. След това - пожелаваш на някого нещо хубаво да му се случи - здраве, щастие, любов. А той отговаря: "Дано". Какво е това? Първо казва "Да", а след това блокира: "Но...". Ако човек казва това, нищо няма да му се случи. Да не очаква изобщо. Добре е да казвате: "Дай, Боже", много добре, да се случи, да стане. Има и думи, които се употребяват в ежедневието непрекъснато като "страхотно", "адски хубаво". Тези "адски" думи никак не са съвместими с "хубаво". Или нещо, което се случва всеки ден - питаш някого "Как си?", а той отговаря: "Горе-долу". Горе или долу? Няма такова нещо. Още нещо - човек се моли и казва: "Господи, дай ми много малко късмет!" Много или малко? Или пък питате някого: "Какво правиш?", а той отговаря: "Стоя си легнала". Пита се стоиш или си седнала? Ето това са различни посоки на думите. Така сами си слагате спирачки в живота. Да не говорим, че като психолог съм имала и други случаи. Идва млада жена при мен и върви като мечка. Казвам й: "Някой казвал ли ви е, че се движите като мечка?", а тя: "Майка ми от дете ме нарича така". Ето как с неправилен език родителите влияят зле на децата си. Животните, с които оприличавате отрочетата си, като "красивото ми слонче", "страхливото зайче на мама", "бухалчето", "жабето" трябва да ги забравите, ако искате детето ви да успява в живота. Не кодирайте у него тези сравнения. Хубаво е да помните, че думите имат силна енергия, която както може да ни направи здрави, така може и да разболее психиката ни, да ни насади комплекси.

- Като "еколог" на човешката душа, какво трябва да избягваме, за да сме здрави?

- Изхвърлете от дома си всички картинки на Баби Яги, изсушени цветя, грозни маски и дори старите яйца, оставени уж за здраве пред иконите. Страхът не носи нищо добро. Яйцето е символ на живота, но когато престои сварено повече от три дни, се разваля и вече е символ на смъртта. Махнете снимките на умрелите си роднини, не ги оставяйте открити. Така привързвате душата към земното, а на нея й трябва духовна храна. Освен това - забравете за курбана! Не е нужна жертва, за да избегнете злите сили. Запалете свещ пред икона и се помолете. Това е по-силно. Вярата е най-доброто средство. Кръщавайте децата си, за да имат те ангели хранители. Това е достатъчно.

Реклама
Реклама
Реклама