Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18455095 www.bgdnes.bg

Синът на Нотариуса май работи във Вътрешна сигурност?

Любен Божанов май работи във Вътрешна сигурност

Младият мъж си е хванал гадже и изглежда щастлив

Синът на Мартин Божанов-Нотариуса - Любен, джитка из столицата и се снимка с полицейска униформа. Това видя "България Днес" в социалните мрежи.

Любен Божанов има полицейски тениски, блузи, които имат нашивки с надпис "полиция", дори и цели полицейски униформи. На една от снимките се виждат двама полицаи, като един от тях е напълно възможно да е точно синът на Нотариуса. Едно от двете ченгета демонстративно показва среден пръст. Дали самият Любен е един от двамата, няма как да знаем със сигурност, но ако съдим от другите му снимки с полицейски униформи, е напълно вероятно. Синът на Нотариуса дори е написал в социалните мрежи, че работи във Вътрешна сигурност към МВР.

Реклама

"България Днес" изпрати официално запитване до МВР дали синът на Нотариуса работи при тях, но отговор все още нямаме.

Любен е едно от петте деца на покойния схемаджия. Младият мъж сякаш е тръгнал по свой път, а не по стъпките на татко си. Ако наистина е полицай, то това е достойно за уважение, а ако униформите са фалшиви или просто за майтап, то тогава явно много му се иска да е ченге. Освен че може би Любен брани обществото от бандити, той е добряк, защото дарява храна на бедните из столицата, както "България Днес" писа преди известно време.

Синът на Нотариуса и неговите сподвижници пълнят багажника с всякаква храна - хляб, кебапчета, кюфтета, ориз, супи и много други неща, и паркират возилото в центъра на София. Щом ги зърнат, нуждаещите се и гладни бездомни столичани само за минути извъртат огромна опашката. Лично Любен Божанов подава на всеки един човек по една кутия с различна манджа и парче хляб, което се вижда и на снимките.

Смъртта на на таткото на Любен разтърси цялата държава до основи. Съдебната ни система се оказа "похитена" от Нотариуса и неговата престъпна мрежа, която се занимава с търговия с влияние, изнудване на прокурори, съдии и следователи и извършване на всякакви услуги, като повдигане на неправомерни обвинения, освобождаване на дадени лица от ареста или вкарването им там. Улики, цели дела и разследвания са заметени заради групировката на Мартин Божанов, смятат разследващите, както и комисията, която нищи действията му.

Божанов бе ликвидиран показно пред дома си в столичния квартал Горна баня. Нотариуса е пребит зверски, а след това килърът го е застрелял с един куршум в главата. Дали убийството му ще бъде разплетено, както и кои хора в съдебната система и във властта са имали участия в схемите му, се надяваме да разберем. Но едно е факт и това е, че разследването бележи сериозен напредък и скоро може да има разкрития относно това кой стои зад поръчковото убийство. Що се отнася до магистратите, замесени с Божанов, специална комисия в момента мъдри именно това, но надали някога истината ще излезе наяве.

 С жена до него

Синът на Нотариуса се похвали в социалните мрежи и с нова жена до себе си.

Двамата изглеждат щастливи и сякаш, поне за момент, Любен се е отърсил от случилото се с баща му. Под снимката, на която двамата се целуват страстно, младият мъж е написал: "Обичам те". Желаем му късмет!

Четете още

Димитър Иванов от Шесто на ДС: По наше време нямаше да има Нотариуса

Димитър Иванов от Шесто на ДС: По наше време нямаше да има Нотариуса

ЕКСКЛУЗИВНО! Разплитат убийството на Нотариуса

ЕКСКЛУЗИВНО! Разплитат убийството на Нотариуса

Нотариуса прецаква делото срещу агенция "Митници"

Нотариуса прецаква делото срещу агенция "Митници"

БОМБА! Унищожават записите по всички наказателни дела до момента!

БОМБА! Унищожават записите по всички наказателни дела до момента!

Реклама
Реклама
Реклама