Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/18089681 www.bgdnes.bg

Спас Делев на яхта с гаджето вместо в националния

Любовта е по-важна от футбола

"Лудогорец" не пусна нападателя да играе срещу Румъния и Словения

Спас Делев предпочете да отиде на яхта с гаджето, вместо да играе за националния отбор на България. Нападателят на "Лудогорец" отмаря с годеницата си Поли на луксозна лодка край бреговете на Гърция. В същото време националите имат контроли с Румъния и Словения, но Спас предпочита да се отдаде на почивка. Той нежно гушка гаджето си и видимо демонстрира, че за него любовта е по-важна от футбола.

Заедно с ръководството на "Лудогорец" Делев прецени, че няма нужда да се хаби за приятелски мачове. Шампионите отказаха да пуснат и тримата си повикани национали с мотива, че те имат нужда от почивка преди старта на подготовката на "орлите" за евротурнирите. Селекционерът Илиан Илиев повика още Тодор Неделев и Антон Недялков от "Лудогорец", които също нямат желание да играят.

Реклама

Решението е странно предвид факта, че Делев и Неделев са твърди резерви в "Лудогорец". Те се появяват в игра само в част от мачовете на отбора, но въпреки това били преуморени. Това може да се окаже последната повиквателна за Делев, който скоро ще навърши 35 години.

Отпадането на тримата видимо издразни селекционера Илиан Илиев, който сега трябва да прекроява състава си. От "Лудогорец" ще платят компенсация на БФС заради неявяването на футболистите, но това не топли треньора.

"Разочаровани сме от това, че клубове не пускат играчите си, защото разчитаме на тях - коментира Илиев. - Не мисля, че е проблем за 4-5 дни. За в бъдеще ще преценяваме на кого ще разчитаме. Тези, които не са с нас, може би ще осъзнаят, че са изпуснали нещо добро."

Илиев няма защо да се сърди. Българските футболисти са такива.

Четете още

Националът Спас Делев черпи сила от Преподобна Стойна

Националът Спас Делев черпи сила от Преподобна Стойна

Спас води годеницата на Златна Панега

Спас води годеницата на Златна Панега

"Лудогорец" фаворит в решителния сблъсък в Европа

"Лудогорец" фаворит в решителния сблъсък в Европа

Псувни надъхват героя Спас Делев

Псувни надъхват героя Спас Делев

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама