Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17977944 www.bgdnes.bg

Мъри разпуска с карти и риба

Отдаде се на почивка в луксозната вила край Хасково

Станимир Стоилов се отдаде на заслужен отдих след успеха с "Гьозтепе" в Турция. Няколко дни след като класира тима си в Суперлигата, Мъри се прибра в България.

Специалистът по традиция избра родното Хасково за почивката си. Или по-точно луксозната си вила в близост до града. Къщата се намира на брега на язовир "Клокотница". Там Стоилов разпуска с любимите си занимания - игра на карти и риболов. За първото Мъри има верни авери от години. Четворката мята картите във всеки удобен момент.

Реклама

Отделно бившият треньор на "Левски" е запален рибар от години. Споделял е, че по този начин се отърсва от напрежението в работата си и си почива пълноценно.

"Най-важното е, че си почивам, когато съм за риба", откровен е Мъри.

Стоилов е луд по риболова от малък. 15-килограмов шаран е рекордният му улов. Признат е за рибар номер едно сред треньорите в България.

Той се отдаде на любимото си хоби, когато напусна изненадващо "Левски" през април. Дни преди това освети луксозната си вила на любимото си място за риболов на брега на язовир "Клокотница". Водоемът се намира на 2 км от родния град на специалиста - Хасково.

Построяването на къщата е отнело няколко години. Продължило е толкова време заради желанието на Стоилов всичко да е изпипано до последния детайл. Къщата е изградена на мястото, където преди това специалистът имаше нещо като бивак. Новият "бивак" за риба на Мъри е със специална рампа до самата вода, откъдето да замята въдиците си през свободното време.

На освещаването на вилата бяха поканени едва няколко човека. Сред тях бе и мажоритарният собственик на "Левски" Наско Сираков. Дни по-късно Мъри напусна клуба, като обяви, че не може да работи с това ръководство.

Четете още

Мъри Стоилов празнува с жената и щерката триумфа в Измир

Мъри Стоилов празнува с жената и щерката триумфа в Измир

Мъри Стоилов взима поредна победа

Мъри Стоилов взима поредна победа

Реклама
Реклама
Реклама