Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17962295 www.bgdnes.bg

Финалистът в "Хелс китчън" люби Царица роза

Отскоро са и сгодени 

Останалият на крачка от 100-те бона Станислав е гадже с блондинката Нели 

Станислав, който завърши на второ място в последния сезон на "Хелс китчън", е гадже с Царица роза, научи "България Днес".

Младежът от Казанлък, останал на крачка от голямата награда от 100 хиляди лева, е в любовна връзка с блондинката Нели от Стара Загора. А двамата отскоро и са сгодени, след като готвачът й предложи брак в кулинарното предаване.

Реклама

31-годишната Нели става известна преди половинката си, като през 2012 година печели конкурса "Царица роза".

От 8-годишна, в продължение на 9 години, Нели е била една от изявените танцьорки на клуб по спортни танци "Роза" в Казанлък, като заедно с партньора си е печелила първи места в национални конкурси. Определя този период от живота си като време, за което се сеща с много добри чувства, пишат за нея организаторите на конкурса преди повече от десетилетие. Любимият й танц е румба, защото е много чувствен и в него можеш да изразиш емоцията си в движения.

Харесва музика, каквато не се пуска в казанлъшките дискотеки - слуша хип-хоп и е искала да се запише във формация, която по онова време участвала в предаването "България търси талант", но не е имала възможност заради училището. Много обича морето и затова е избрала Варна за студентските си години. Обича да ходи с родителите си на море, защото се чувства спокойна и смята, че това е истинската почивка.

Любопитен момент в отношенията им е, че Нели е по-голяма от Станислав, който е на 24 години. Но видимо това не пречи на любовта им.

Станислав влезе като резерва в "Хелс китчън", но бързо успя да се впише в отбора и показа може би най-сериозното израстване от участниците. На финала младежът загуби от Лъчезар Чоткин, но си тръгна сгоден за любимата си роза.

Четете още

Бони ЗАХАПА победителката в "Хелс Китчън" Алекс Гърдева

Бони ЗАХАПА победителката в "Хелс Китчън" Алекс Гърдева

Чоткин е големият победител в "Хелс Китчън"

Чоткин е големият победител в "Хелс Китчън"

Реклама
Реклама
Реклама