Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17628198 www.bgdnes.bg

Глория се сдобри с брат си

Попфолк кралицата пее на уше на Николай на домашно парти

Глория най-после се сдобри с брат си!

Попфолк кралицата и Николай Иванов няколко години не си говореха, но от няколко дни замразените им отношения са вече минало. Двамата отпразнуваха ренесанса на своята близост с клип от домашно парти, на който Гло пее на уше на брат си. И попфолк звездата, и Николай се видимо изключително развълнувани и в някои моменти дори се просълзяват.

За разлика от публичните си изяви, на които неизменно прави фурор с ултраелегантните си тоалети, Глория кърши глас на купона в семпло черно трико, подчертаващо моделската й фигура. Топизпълнителката излъчва топлота и задушевност и цялото й поведение издава силните й сестрински чувства към Николай.

Реклама

Специално за възраждането на техните отношения Гло е избрала прочувствена песен на Софи Маринова. В хитовото парче на колежката й се пее за "любов завинаги" и това е повече от ясен знак, че неостаряващата попфолк дива и брат й никога повече няма да спрат да си помагат и да бъдат един до друг.

На финала на домашното видео Николай, с чаша в лявата ръка, се приближава до прочутата си сестра, прегръща я и обсипва с целувка бузата й.

Дълги години братът на Глория е бил черната овца в семейството. За Николай се знае само, че върти бизнес със зеленчуци, но редовно предприема дълги пътувания из Европа. Той живее под един покрив с дама на име Цветелина, от която има син.

Родената в Две могили, Русенско, шармантна гласовитка се беше смразила с брат си, след като Николай е арестуван преди няколко години в Амстердам. След 24-часов престой в ареста обаче роднината на Гло е освободен, защото ставало въпрос за друг Николай, също роден в Русенско, но бивш футболист в "Дунав" и "Светкавица". Съименникът на брата на Гло бил издирван от полицията в Холандия по подозрение в участие в балканска банда за източване на кредитни карти.

След като попфолк звездата изпяла песента, тя и брат й сядат на масата и съвсем се разнежват. Започнали да си припомнят как са пътували заедно до Париж на семейна почивка. Популярната певица обещала, че слагат кръст на всичко, което е довело до влошаването на отношенията им. Припомняме, че първото неприятно събитие бе обирът в дома на Глория, случил се още в зората на кариерата й. Тогава бъдещата кралица на фолка изказа съмнение, че апашите са били насочени от вътрешен човек.

Четете още

Внучката на Глория стана на 3. Вдигнаха пищно парти

Внучката на Глория стана на 3. Вдигнаха пищно парти

Чалга примата Глория с внучето в Банско (СНИМКИ)

Чалга примата Глория с внучето в Банско (СНИМКИ)

Реклама
Реклама
Реклама