Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/17512584 www.bgdnes.bg

Трагедия! Малина загуби брат си

Неостаряващата попфолк певица е потънала в скръб, Савчо бил най-близкият й човек 

Малина е загубила брат си, научи ексклузивно "България Днес". Неостаряващата попфолк дива била съсипана от мъка, въпреки че се опитвала да не издава скръбта си в публичните си изяви. Заради траура любимата певица на свиленградските митничари отказвала участия и дори и хората от най-близкото й обкръжение недоумяват откъде е намерила сили за голямото си телевизионно интервю наскоро.

Реклама

Няма информация каква е причината за кончината на Савчо, когото приживе Малина титулуваше неизменно "най-близкия ми човек" и "любим брат". Покойният мъж е е роден 24 месеца по-рано от популярната си сестра и през годините винаги е бил до нея като неофициален импресарио, въпреки че развивал и собствен бизнес. Савчо бил много горд с успехите на изпълнителката на хита "Само ти", но държал да се доказва и да грее в живота със собствена светлина, а не да пребивава в сянката на Малина.

Певицата никога не пропускаше да честити рождения ден на брат си, публикуваше и техни общи фотоси и от семейни празненства. Мъката на попфолк ветеранката с тапия на ветеринар споделял нейният син Симеон, който също обожавал вуйчо си и години наред намирал в него мъжка опора и пример след развода на родителите си.

Стари приятелки на почернената гласовитка от Севлиево я съветвали да не се оставя мъката да я погълне изцяло, защото около нея оставали хората, за които трябвало да се грижи и които я обичали безрезервно - нейните родители - пенсионираните ветеринарни лекари Тодорка и Станчо Станчеви, и наследникът й. Освен това тя имала любима професия, изкачила я една от първите на върховете на попфолка. Дружките я окуражавали още да стиска зъби, да си спомня щастливите мигове със Савчо, да пази жива паметта за него и да не забравя, че той й изпраща от един по-добър свят своята братска обич и подкрепа.

Освен като талантлива изпълнителка Малина оглави и класацията на чалга звездите, които притежават нюх и дарба на бизнесмени. Упорстващата да остане вечно млада певица и топ майсторка на ориенталските танци отвори преди няколко години в престижен столичен квартал свой бутик за диаманти, отлично знаейки "какво обичат момичетата". Нито веднъж обаче тя не разкри имената на хората, които също стоят зад това "ювелирно" начинание, нито пък дали покойният й брат приживе й е помагал и в алъш-вериша със скъпоценните камъни.

Предпочитаната дуетна половинка на мегазвездите Азис и Галена за дългата си кариера в бранша постави два рекорда. През далечната 2001-ва за сефте към клипа към песента на Малина "Да или не" режисьорът Николай Скерлев използва 8-метров кран, който според специалистите "създава дълбочина и перспектива и на кадрите". А през 2005-а, по време на лятното си турен из страната, попфолк пионерката излезе на сцената в компанията... на ягуар.

Четете още

Малина пазарува в Париж

Малина пазарува в Париж

На 56 г. Малина сложи в малкия си джоб всички в фолка

На 56 г. Малина сложи в малкия си джоб всички в фолка

Реклама
Реклама
Реклама