Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/16852716 www.bgdnes.bg

ДОБРАТА НОВИНА! Изписват до дни жестоко битото 5-годишно момче

„Адриан в момента се подобрява. Ще има още една интервенция, която трябва да премине и би трябвало да бъде изписан другата седмица. Той почва вече активно да си играе, става все по позитивен, но нещата изискват време, мога да виждам сина си според социалните грижи. Аз не мога да оставам в стаята без техния служител да е там, в момента се опитвам да си взема правата над детето и да мога да го взема с мен в Германия".

Това каза пред БНТ биологичният баща на жестоко битото 5-годишно детенце от Пловдив Венислав Алексиев. Родителят се включи по телефона, за да разкрие информация за състоянието на потърпевшия малчуган от болница, в която се лекува неговият син.

Реклама

В днешното заседание бяха представени и разпити с бившата съпруга на обвиняемия Петър Чернев, която да даде характеристики за него като човек. От тях става ясно, че той взима наркотици, като предпочитанията му са към марихуана и амфетамини. В тази насока свидетелства е дала и майката на малтретираното дете – обвиняемата Стела Алексиева.

Според характеристичните данни Чернев е склонен към агресия срещу жените , с които съжителства. Изглежда майката на малтретираното дете ще поддържа защитна теза, че и тя самата е била обект на агресия от страна на Чернев. Днес в залата стана ясно, че двамата се обвиняват взаимно за нанесената върху момченцето телесна повреда, за която още се чака медицинско заключение от какъв тип е.

Четете още

Оперират 5-годишното дете, пребито зверски от пастрока си и майка си

Оперират 5-годишното дете, пребито зверски от пастрока си и майка си

Майка и пастрок обезобразиха от бой 5-годишния си син!

Майка и пастрок обезобразиха от бой 5-годишния си син!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама