Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/16328478 www.bgdnes.bg

Майката на Алексей Петров: Няма да открият кой УБИ сина ми

Възрастната жена още не може да преживее смъртта на сина си

Майката на Алексей Петров - Диляна, още не може да преживее смъртта му. Възрастната жена по цял ден плаче за убития си син и съвсем не се чувства добре. Диляна Петрова е категорична, че извършителят на покушението няма да бъде открит.

"Като днес помня последния път, в който се видяхме всички заедно. Беше на обяд, в края на юли. Алексей се усмихваше, весел, похвали се, че ще ходи на почивка в Гърция. Спокоен беше, дойде да види баба. Двамата имаха много специална и силна връзка. За съжаление, и тя сега не е добре, плаче и все иска да е сама, като всяка майка много тежко го изживява. Никога няма да й мине. Не можем и не искаме да повярваме, че е истина. Безмилостни и безсърдечни подобия на хора убиха един безценен човек, незаслужил такава съдба. Болката, сълзите, мъката ни е голяма", допълни тъжно Нушка Огнянова. Друг от роднините, който страда с цялото си сърце, е сестра му Теменужка.

Реклама

"Какво да ви кажа, още не мога да говоря от болка. Все в същото положение съм както аз, така и майка ми. Много се притеснявам и за нейното здраве. Тя иска да е сама и гледаме често да си ходим при нея, да не я оставяме", сподели Теменужка.

Майката на Алексей Петров - Диляна, продължава да живее сама в село Градежница, но от следващата седмица ще отиде при дъщеря си Теменужка. Възрастната жена не е добре със здравето, но си предпочита живота на село.

"Пием по шепа лекарства. Къде от притеснение, къде заради годинките. Живеем кротко и скромно, тук, на село, животът не е като в града", казва Диляна Петрова. Три месеца след убийството на сина й възрастната жена не се надява някой да намери убиеца.

"Няма как да се случи това. Колкото откриха и предишните пъти, когато му се посягаше на Алексей", смята Диляна Петрова.

Междувременно светъл лъч все пак огря фамилията. Племенницата на Алексей Петров - Нушка Огнянова, дъщеря на брат му Огнян, отпразнува първия рожден ден на третото си дете - Мануел. Нушка е майка на две по-големи деца - син и дъщеря, като момченцето също е било планирано. Племенницата и фамилията на покойния Алексей Петров живее в Тетевен, а Нуши има магазин в кв. "Пеново", за който се грижат тя и съпругът й.

Четете още

МВР: Знаем как изглежда убиецът на Алексей Петров! Простреляната Мирослава ни каза!

МВР: Знаем как изглежда убиецът на Алексей Петров! Простреляната Мирослава ни каза!

40 дни от смъртта! Алексей Петров не очаквал атентата, разкриха близките му

40 дни от смъртта! Алексей Петров не очаквал атентата, разкриха близките му

Реклама
Реклама
Реклама