Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/16253719 www.bgdnes.bg

Легендарната ясновидка Соня Заварчик: Боби ще падне, много се е оял!

Бербатчето е честно момче и ще стане президент, пращам му сила и енергия

"Боби Михайлов ще падне като президент на БФС!"

Това пророчество направи легендарната софийска ясновидка и лечителка Соня Заварчик, която много рядко бърка с прогнозите си. Преди време леля Соня предрече, че Боби ще спечели поредния конгрес на БФС, но днес нейните сили и говорят друго.

"Боби беше добър ръководител, но няма успехи, щото се е променил - казва една от най-известните български ясновидки пред "България Днес". - Щом са се вдигнали всички срещу него, значи ще го свалят. Не може така, да има вечни хора, които само да богатеят и да правят сглобки."

Реклама

Вчера феновете заградиха националния стадион "Васил Левски" за протест срещу 18-годишното управление на Михайлов и неговата клика в БФС. Агитките на най-големите отбори безпрецедентно се обединиха в борбата за освобождение от управлението на Боби. Според леля Соня тези процеси ще доведат до свалянето на Михайлов, въпреки че той "има много позиции".

"Боби много се е оял, сега ми дойде информация - казва Заварчик. - Някакви спорове има с другите, имат и разлика в заплащането. Аз не виждам кой ще го подкрепи Боби, вече и Бойко Борисов не го харесва, нищо че е стар футболист. Но може да има нови претенции от горните слоеве за футбола. Голямата група е решила той да не бъде там след многото грешки, които са му намерили. Неслучайно те са тръгнали на тая война."

Соня Заварчик познава Димитър Бербатов, който е водач на опозицията срещу Борислав Михайлов. Легендарната ясновидка е живяла в един квартал с бившия голмайстор на "Манчестър Юнайтед". Според нея Бербо ще донесе така нужната промяна и футболът ни ще тръгне нагоре.

"Бербатов може да подобри качеството - казва леля Соня. - Той вече има поглед върху всичко, което се случва досега. Виждам го, че той ще стане президент. С добро ще дойде Бербатов, той вече има много опит, колко години е в спорта. Другият само говори, а нищо не върши. Познавам много хора, чувствам се силна, нищо че станах на 75 години. Давам силата и енергията си на Бербатов. Аз като почна да говоря нещо, и то вземе, че стане. Ще предам директно енергия на Бербатов и той после да я предаде натам. Дано влезе Бербатчето, той е лоялен човек. Имаше някакви отклонения преди години, но човекът се възстанови. Бербатов живееше тука наблизо в "Бъкстон". Аз го познавам момчето, то си личи, че е честно. И учтив, и културен, и възпитан. Боби го гледаш добре отвънка, но вътре е беден по душа. Бербата има по-народна душа."

Според ясновидката от футбола се печели достатъчно, но парите не отиват по предназначение.

"От кликата на Боби не трябва да са там - казва леля Соня. - Футболът печели най-много, взимат от тото и хазарт. Но парите от мачовете отиват в някои други каси. .

Реклама

Соня Заварчик е отвратена от политиката и футбола в страната, но успокоява, че в България война няма да има.

"Корупцията в държавата е пълна, тия хора нямат срам. 30 години е едно и също, всичко е голям цирк. Гледаш интелигентни мъже, а се карат като циганите във Филиповци. България ще се оправи, но трябва да се изчистят гнидите и вътрешните предатели да се махнат. Не виждам тук да стане война, плашат хората и ги лъжат по телевизията. Но те сами ще бъдат наказани отнякъде, въпреки че аз не пожелавам на никого лошото."

Поп чете молитва в БФС

Борислав Михайлов се обърна към свещеник в борбата си да запази шефския пост в БФС. Преди десетина дни поп прочете молитва против уроки в сградата на футболната централа в Бояна. Всички служители на футболната централа е трябвало да присъстват, а духовникът е поръсил присъстващите със здравец и светена вода. Поканата е дошла от Боби Михайлов, по чийто адрес от страна на феновете се носят не много приятни пожелания.

Напоследък във футбола все по-често прибягват до Божията помощ. В ЦСКА също извикаха поп преди началото на сезона, който отслужи водосвет за здраве и успех на терена на базата в Панчарево. Преди години на "Армията" дойде и екзорсистът отец Георги Гелеменов, който дойде да развали предполагаемо проклятие върху "червените".

Четете още

Култово! Всички търсят Боби М. без значение пиян или трезвен

Култово! Всички търсят Боби М. без значение пиян или трезвен

Боби М. изгря в рап парче

Боби М. изгря в рап парче

Реклама
Реклама
Реклама