Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/15237513 www.bgdnes.bg

Цеци Красимирова на хорото в Жеравна

  • Бившата на Самоковеца си дойде за кратко
  • Моделката пропуска състезанието по стрелба, копнее за народните танци и чевермета у нас

Красивата моделка Цеци Красимирова си дойде в България за втора поредна година да присъства на фестивала в Жеравна. Бившата приятелка на застреляния в Амстердам Косьо Самоковеца дойде по покана на Христо Димитров, който е шеф на ансамбъл "Българе", за да участва в традиционните надигравания и трапези. Цеци показа умения на професионален танцьор, какъвто е от години насам. Докато живееше постоянно в България, тя даваше уроци по народни танци, след като изкара диплома от НСА. Красимирова е и носителка на много награди от фолклорни състезания.

Реклама

"Обичам българския фолклор, обожавам и носиите ни. Щастлива съм тук сред приятелите", казва Цеци, която дойде на фестивала заедно с майка си, сестра си и Вили Боршукова, нейната кума.

Мъжът на Цеци - милионерът Майкъл Струмейтис, е зает постоянно с бизнеса им с медицинска марихуана и рядко идва в България. Двамата с красавицата живеят в Барселона в луксозно имение с няколко спални, всяка от които с баня и тоалетна, голям външен басейн, просторна градина, джакузи и фитнес.

От огромния басейн на моделката, в който обича да плува с часове, се вижда къщата на бившото звездното семейство Шакира и Жерар Пике, което сега обитава само певицата. Всеки ден Цеци се занимава с бойните си изкуства като бокс, медитира, прави йога практики или язди любимия си кон.

Цеци отглежда в огромния си двор различни зеленчуци и се грижи за трите си котки, тъй като дъщеря й Джудит живее с гаджето си отделно.

Съвсем скоро Красимирова ще сбъдне и поредната си мечта - да се яви на състезание по стрелба, за което се готви с години.

"Пропуснах последното такова състезание, защото имах важна среща с известни бизнесмени, за която се чака с няколко месеца напред. Състезанието ще почака, не съм се отказала от тази мечта", коментира красивата моделка.

Реклама

При Цеци освен семейството често отсядат приятелите й от България - най-добрият пиар у нас Мартин Райков, бокс учителят й - железният Палми Ранчев, който е и писател, и Вили Боршукова, нейната кума.

Освен в Испания мъжът на Цеци – Майкъл, разполага и с разкошен палат в САЩ в местността Холивуд Хилс, откъдето се открива уникална гледка към Ел Ей. Там негов съсед е холивудската звезда Орландо Блум. В местността са и именията на Лео ди Каприо, Киану Рийвс и Хали Бери. Според щатски медии Майкъл е броил за палата 16 милиона долара. Той е на няколко нива, разполага с басейн, СПА център и всякакви екстри. Цеци обаче харесва повече живота си в Испания и не иска да се мести там, а Майкъл лети често до Щатите, за да управлява могъщата си империя.

Четете още

Цеци Красимирова обра краставиците

Цеци Красимирова обра краставиците

Цеци Красимирова се завърна в България за кратко

Цеци Красимирова се завърна в България за кратко

Реклама
Реклама
Реклама