Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/14839782 www.bgdnes.bg

Нова Ледена "червена" кралица идва в България

15 години след Асдис Ран

Сексапилната блондинка Телма Ран следва навсякъде попълнението на ЦСКА 1948 Кяртансон

Нова Ледена кралица от Исландия идва по българските стадиони. 15 години след като Асдис Ран предизвика истински фурор и се превърна в най-желаната футболна половинка, сега отново блондинка от северния остров пристига, за да подкрепя любимия си. Тя дори носи същата фамилия, като досега познатата моделка.

Реклама

Телма Ран е половинка на новото попълнение на ЦСКА 1948 Видар Йорн Кяртансон. Той пристига в София със сериозна визитка, като има 32 двубоя за националния отбор на Исландия, в които вкарва 4 гола. Нападателят идва като свободен агент след края на договора му с гръцкия "Атромитос". Контрактът му с "червените" е за за срок от две години.

"Приветствайте новото викингско острие в атаката на ЦСКА!", пишат от клуба. "Здравейте, фенове на ЦСКА, нямам търпение да вкарам много голове за вас. Само ЦСКА", бяха пък първите думи на Кяртансон.

33-годишният таран е един от най-харесваните от фенките футболисти в родината си. За тяхно разочарование той е сериозно обвързан още от 2014 година с Телма, която го последва и подкрепя навсякъде, където играе. Видар е ритал за норвежкия "Волеренга", израелския "Макаби" (Тел Авив), руските "Ростов" и "Рубин", както и за шведските "Хамарби" и "Малмьо". Двамата дори имат син, който наскоро навърши 7 години. Исландското семейство много обича да ходи на море, така че неминуемо ще посетят Българското Черноморие скоро.

През 2008 година друг исландски нападател - Гардар Гунлаугсон, дойде да рита в ЦСКА. Той едва ли ще бъде запомнен с друго освен с красивата си тогава съпруга Асдис. Ледената кралица се превърна в истинска сензация сред футболните фенове на стадион "Българска армия". Гардар си тръгна безславно, без да вкара нито едно попадение с червената фланелка. Впоследствие двамата с Асдис се разведоха. Исландката обаче се влюби в България и дори си купи собствено жилище в София, където прекарва по-голямата част от годината. Тя не пропуска всяко лято да почива и по българските черноморски курорти. Преди време Ледената кралица се снима за "Плейбой", а често разгорещява социалните мрежи с провокативни кадри.

Четете още

Асдис облещи сочно дупе

Асдис облещи сочно дупе

Асдис, на 43 си! Докога ще се снимаш ГОЛА? (18+)

Асдис, на 43 си! Докога ще се снимаш ГОЛА? (18+)

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама