Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/14800291 www.bgdnes.bg

Комари смучат Мис Русе

Два часа преди конкурса частна фирма пръска, за да могат да изберат победителка 

Озлобени комари аха да провалят провеждането на конкурса "Мис Русе 2023".

От няколко седмици в дунавската столица и района имат огромни проблеми с кръвосмучещите насекоми. Стотици са оплакванията на граждани за тежки нахапвания, а деца дори развиват сериозни проблеми с кожата.

Реклама

Избирането на най-красивата русенка е планирано за понеделник вечерта в заведение в лесопарк "Липник", който се намира на 12-ина километра от областния град. Ресторантът е в гора, където има огромна популация на жадни за кръв комари. Миските са застрашени от множество нахапвания, които ще провалят хубавите им визии, с които да се явят пред оценяващото жури. Във втория кръг на надпреварата е предвидено участничките да дефилират по бански, така че са изправени пред сериозна атака от насекомите.

Два часа пред началото на конкурса организаторите са принудени да наемат частна фирма, която да напръска срещу гадините. Бързите действия дават резултат и конкурсът се провежда успешно.

20-годишната Румяна Мартева слага короната на главата си, след като единодушно е избрана за победителка. 173-сантиметровата хубавица впечатлява не само с отлични мерки - 90/61/89, но и с излъчване и интелигентност. На второ място се класира 17-годишната Христина Христова, а призовата тройка е допълнена от Дияна Консулова (20 г.).

Председател на журито е продуцентът от киноцентър "Бояна" Гай Санчес, който признава, че е впечатлен не само от хубавите местни момичета, но и от красотата на град Русе.

Четете още

"Мис Русе 2021" Светлозара Димитрова с второ стихотворение за Лили Иванова

"Мис Русе 2021" Светлозара Димитрова с второ стихотворение за Лили Иванова

Мис Русе е най-секси Снежанка

Мис Русе е най-секси Снежанка

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама