Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/14712324 www.bgdnes.bg

ДРАМА в "Съдебен спор": Живях на аванта, но алкохоличка ми открадна климатика

"Живях при баба Христина в Червен бряг, плевенско повече от 7 години, като наемател. Нямахме договор за наем и не ми направиха адресна регистрация, е не съм плащал и наем, но сложих климатик, врата и дограма на стойност 2000 лв!

Бабата и дъщеря й - алкохоличката Вилма, ме изгониха и задържаха климатика ми! Искам да ми върнат уреда, защото е незаконно да ми го задържат". Това заяви Даниел Луканов, обвинявайки Вилма Борисова в предаването "Съдебен спор" по Нова телевизия.

Реклама

Самия Даниел е познат на предаването, отпреди 7 години, когато отново е подавал иск срещу съдия изпълнител. Той  е изоставен от родителите си, но има 5 братя и 6 сестри.

Баба Христина сподели в предаването, че го съжалила и прибрала от улицата. Жената каза, че го обичала и уважавала като син, но Даниел и крадял пенсията.

"Задържах климатика му, защото когато той се изнесе по собствено желание, ни остави дългове за сметки за стотици левове. Когато си плати сметките, ще му върна климатика", каза дъщерята на баба Христина.

Вилма разказа, че майка й до последно работила "като вол" и се грижела за Даниел, който има ТЕЛК, като за собствено дете. Но той й се отблагодарил като пикаел по терасите, превърнал двора им в сметище и крадял пенсията на възрастната жена.

"Не я крадях аз, а една жена от съседния квартал. Тя идваше в стаята ми и омирисваше всичко на напикано! Виках я да готви и да чисти през седмицата, а през това време тя крадеше от баба Христина. Аз получавам 400 лв. пенсия и църквата ми помага като ми дава 300 лв. с тях плащах сметките и издържах себе си и бабата", категорично заяви Луканов.

Мъжът сподели, че понякога пикаел на терасата, защото Вилма и майка й не го допускали до банята и тоалетната. Той категорично отрече и това, че сам е пожелал да си тръгне, а обвини "наемодателките си", че са го изгонили.

Реклама

"Вилма ми викна бияч! Той ме пресрещна, удари ме в корема и ми каза да си ходя! Това беше нейния интимен приятел Васко", каза Даниел, а двете жени споделиха, че не познават такъв Васко.

Спора им бе разрешен от почитаемия съдия Иван Сотиров, който отсъди Вилма да върне климатика на Даниел. А самата жена заяви категорично, че в къщата й вече няма място за непознати хора.

Четете още

Бивш съдия осъди прокуратурата на 130 бона

Бивш съдия осъди прокуратурата на 130 бона

Разплакана майка в "Съдебен спор": Синът ми да върне парите и къщата, хитра любовница му промива мозъка!

Разплакана майка в "Съдебен спор": Синът ми да върне парите и къщата, хитра любовница му промива мозъка!

Реклама
Реклама
Реклама