Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/13689922 www.bgdnes.bg

Сузанита показва котето

Младата майка с нов другар 

Семейството на певицата се увеличи с още един член 

Семейството на Сузанита се увеличи!

Младата певица изненада феновете си в социалните мрежи, като си показва котето.

"Мой другар. Хубаво е да си имаш верен приятел в живота", радостно споделя младата майка.

Двамата влюбени Сузанита и Марк постоянно си помагат в грижите за малкия Матиас, но изглежда бебето не им е достатъчно и затова са решили да си вземат домашен любимец. Засега семейството не разкрива името на котето, но дъщерята на Орхан Мурад често споделят снимки как животното се гушка в тях и търси вниманието им.

Наскоро Сузанита отпразнува 20-ия си рожден ден, а според почитателите й малкото коте е подарък от близките й за специалния ден. По време на празника си изпълнителката на "Луцифер и Буда" остави малкия Матиас на майка си Шенай и се усамоти с любимия си Марк на романтично местенце сред природата. Единствено близка приятелка на младата майка се включи в скромната компания, и въпреки че нямаше шумно парти, денят бе незабравим за Сузанита.

"Исках много да й купя хубав подарък за юбилея, но ме изненадаха с бебчо и трябваше да се гледаме с него, за да си починат родителите. Вместо това дадох пари, с които да си купи нещо, което харесва. Да са живи и здрави! Тази година ни е юбилярна - Сузи навърши 20, Александра прави 30, а аз 50", сподели пред "България Днес" майката на Сузанита - Шенай Кузева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама