Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/13497854 www.bgdnes.bg

Синът на Тони Стораро участва в нелегални гонки

Урежда си състезания в интернет

С над 170 км/ч лети Емрах на Околовръстното в София, докато в колата има още четирима души

В опасни и незаконни автомобилни гонки участва малкият на Тони Стораро - Емрах. Братът на Фики си урежда състезания с други хлапета, които притежават мощни коли.
Малкият Стораро твърди, че сам си подарява лъскавото беемве, което е 700 коня, за рождения си ден. Цената на колата е около четвърт милион лева.
При една от незаконните гонки Емрах развива смъртоносната скорост от 174 километра в час. А на всичко отгоре в колата има 4 души.

Реклама


Емрах се "дърпа" с чисто нов "Мерцедес", управляван от негов връстник. Двамата дълго време спорят в мрежата коя кола е по-бърза. И накрая решават да проверят - като си спретнат гонка в малките часове на деня, когато по Околовръстното шосе в София няма толкова много автомобили.


Състезанието се състои преди дни, а Емрах излиза победител. Малкият Стораро, опиянен от големия си триумф, не спира да се фука в личния си профил.
Самият изпълнител качи клип в социалната мрежа, на което ясно се вижда как управлява беемвето с бясна скорост. Младият певец бе остро критикуван за деянието си и премахна видеото. Въпреки това Емрах не си взема поука. Вчера (б.а. сряда по обяд) наследникът на Тони Стораро си уреди нова гонка, която трябваше да се състои по-късно.


Според Закона за движение по пътищата за бясното си каране книжката на Емрах трябва да бъде отнета. Там е записано, че при превишаване с над 50 км/ч следва глоба от 700 лева, както и три месеца лишаване от право да управлява моторно превозно средство.
"България Днес" опита да се свърже с родителя на Емрах Тони Стораро. Ала Човека глас цял ден не отговори на телефонните обаждания на редакцията. Малкият му син също не бе открит за коментар по темата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама