Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/13167878 www.bgdnes.bg

Рокси залюби рокер

Певицата яхна мотора на любовта

Чалга изпълнителката смени мъжа си с "ангел от ада"

Фолкпевицата Роксана отново се носи на крилете на любовта, но върху мотор. Ромската перла бързо намери нов мъж в живота си, след като се раздели половинка си Александър.

От няколко седмици Рокси, както я наричат близките, има авантюра с рокер. Според клюката новият на певица е един от главатарите у нас на фракция "Ангелите на ада" - най-големият мотоклуб в света. Братството в международен мащаб е свързано с редица престъпления, сред които сводничество, трафик, рекет, убийства, обири и прочие.

Реклама

Възлюбеният на Роксана е толкова важен и ценен в групата, че се движи с охрана. Затова изпраща яки момчета да пазят новата му приятелка, докато тя обикаля по задачи. Зад гърба на ромската изпълнителка винаги стоят по 2-3 бабаити. Те са навлечени с отличителни тениски, на които е изписано името на клуба, в който членуват.

Самата изпълнителка загатна, че има нов мъж в живота си, но не даде подробности.

"Ще кажа всичко, когато му дойде времето. Още е рано. Искам да съм сигурна, преди да запозная всички хора, които се вълнуват от мен с мъжа до мен. Не искам да говоря на този етап", сподели Рокси в социалната мрежа.

От връзката си с по-младия Александър фолкаджийката има син, кръстен на баща си. Нещата между двамата охладняват преди месеци. А Роксана излезе в национален ефир да обяви, че връзката й е сериозна разклатена и разводът чука на вратата.

"Липсваше уважение към мен. Затова се разделихме. Искам да го получавам, защото аз съм такава, каквато съм. С него (с Александър) не се скарахме заради трети човек - мъж или жена. Нито ревността е причината за края на нашите отношения", категорична е певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама