Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/12868543 www.bgdnes.bg

Кралицата на шоколада се завръща

Кирстен Тиболс, известна още като Кралицата на шоколада, се завръща за втори сезон в ефира на "24 Китчън" - от 25 октомври - вторник. Прочутата сладкарка и известен шоколатиер ще представя редица невероятно умни и иновативни трикове, съвети и хитрини, за да внесе уау ефект в домашното печено. Тя вярва, че шоколадът е ключът към щастието, а със селекцията от вкусни десерти, които смята да представи, достатъчно лесни за пресъздаване в домашната кухня, може би е права.

Ще споделя рецепти и техники за всичко - от любимия на децата шоколадов флорентин до богата на вкус торта с шоколадов мус и може би най-добрия начин за ядене на джинджифил - торта с глазура от джинджифил. Вторият сезон ще изобилства от познания и набор от рецепти, с които дори начинаещите готвачи биха се справили.

Кирстен е смятана за една от най-успешните сладкарки в Австралия, представяща страната си както като участник в световни кулинарни първенства, така и като жури на реномирани състезания. През 2002 г. Кирстен основава собствено кулинарно училище за сладкари и шоколатиери. Освен това тя е една от жените сладкарки с най-много фенове в Инстаграм, автор на две кулинарни книги и участник в "Мастършеф".

Кирстен Тиболс

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама