Реклама
https://betatest.bgdnes.bg/bulgaria/article/12695704 www.bgdnes.bg

Сашка Васева гласува в Германия, пише "Левовете в евро"

Певицата се възстановява добре, вече е готова с няколко нови парчета

Любимката на народа - певицата Сашка Васева, даде своя вот за изборите в консулството в Германия, сподели самата тя.

"Винаги гласувам, пропуснах само на предишните избори. Всеки българин трябва да отиде до урните, за да няма после оплакване за това и онова", каза Васева. Дупнишката Мадона, както наричат Сашка, гласувала в консулството в Германия, където е на рутинни прегледи заедно със съпруга си Христо Бакърджиев.

Реклама

"Аз не съм гласувал, тъй като имам само немско гражданство. Освен това не следя като Сашка политиката у нас, не съм наясно. Но когато сравнявам нещата в България с тези в Германия, виждам много голяма разлика. Дай Боже някога да се изравним и като доходи, и като живот, и като възможности", каза бизнесменът.

"Колкото до това как се възстановява Сашка, засега е много добре, разхубавила се е и е в настроение. Тя има силна психика и я спасява вярата, че отново ще пее пред нейната любима публика", сподели Бакърджиев.

Той сподели още и че певицата в момента вече е написала две-три песни, които са баладични, но много хубави и се надява тя да има възможност да ги изпее на българите.

"Най-много ме радва фактът, че съм измислила нов хит, който ще е като римейк, нали така му казват сега, на "Доларите в марки". Понеже разбрах, че от догодина се очаква да приемем еврото като парична единица, та в този дух в момента работя над песента: "Левовете в евро". Мисля, че отново ще се запее от хората. После ще му снимам и клип, като в него ще включа любимите си политици. Няма да казвам кои са сега те, ако спечелят, ще ги покажа. Ако пък не спечелят, пак. Няма лоша реклама, както знаем", звънко се засмя Васева.

След като приключи възстановяването й, певицата смята да направи един концерт заедно със свои колеги, на които е благодарна, че не спряха да й се обаждат и да се информират за състоянието й. "Знаете, че хората не са ми длъжни за нищо. Радва ме, че не съм забравена. Толкова се развълнувах, когато участвах на "Пирин фолк" и като изпях песен. Любовта на хората ми дава сили", сподели Сашка.

Сашка Васева бе оперирана в Германия миналата година, след като й поставиха диагноза тумор в мозъка. След интервенцията лекарите смятат, че до две години певицата ще се възстанови напълно. Те отстраниха чуждото тяло, което вече не притиска зрителния нерв на Дупнишката Мадона и тя прави всичко възможно да се оправи.

Дълго време певицата живееше с погрешна диагноза - атрофия на зрителния нерв, която, ако бе открита навреме, щеше да й спести много мъки, смятат хората около Сашето. "Минало вече, няма какво да се връщам. Поздрави на България и скоро отново ще бъдем заедно", завърши своята изповед легендарната певица Сашка Васева.

Реклама
Реклама
Реклама